Δύσκολες στιγμές για γνωστή τραγουδίστρια – Διαζύγιο έπειτα από 22 χρόνια γάμου – ΦΩΤΟ

Για τον έρωτά της με τον Αντώνη Βαρδή αλλά και τις δύσκολες στιγμές που περνά πλέον μετά το διαζύγιο από τον επί 22 χρόνια σύζυγό της μιλά στην Espresso η λαϊκή τραγουδίστρια Χριστίνα Μαραγκόζη.

Όπως περιγράφει, δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με τον Αντώνη Βαρδή: “Ημασταν φίλοι με τον Αντώνη. Ξεκινήσαμε έτσι και με κέρδισε με την προσωπικότητά του και το πολύ ιδιαίτερο χιούμορ του. Υπήρξαν αμοιβαία έλξη και πολύ καλή χημεία. Έτσι ξεκίνησε η σχέση μας, η οποία ήταν πάρα πολύ σημαντική για μένα. Σημαντική όχι μόνο στο σκέλος της δουλειάς, αλλά και στο προσωπικό”.

Για τα λάθη που έχει κάνει, σημειώνει: “Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη. Συνεργασίες, επιλογή τραγουδιών… Κυρίως έχω μετανιώσει για πράγματα που δεν έχω κάνει. Και στη δουλειά μου και στη ζωή μου. Έπρεπε να χειριστώ αλλιώς κάποια πράγματα, αλλά ήμουν λίγο άβγαλτη. Ξέρεις, όταν έρχεται η επιτυχία, δεν είναι εύκολο να τη διαχειριστείς. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, με την έννοια ότι ξαφνικά αλλάζει η ζωή σου και πρέπει να διαχειριστείς με συγκεκριμένο τρόπο τα πράγματα”.

Υπογραμμίζει ότι “όταν ήμουν με τον Αντώνη, υπήρχαν άνθρωποι γύρω μας, που ήταν σε καθημερινή βάση μαζί μας και, όταν χώρισα, εξαφανίστηκαν για κάποιον λόγο. Εμειναν κάποιοι, αυτοί που άξιζαν να μείνουν, κι αυτό το χάρηκα. Διότι πάντα είχα την εντύπωση ότι όλοι αυτοί δεν ήταν γιατί μας αγαπούσαν πραγματικά και επιβεβαιώθηκα. Αρα «καθάρισε η ήρα από το στάρι», που λέμε” ενώ για το διαζύγιό της από τον Θάνο Αϊβαλιώτη, λέει:

“Την πιο δύσκολη φάση της ζωής μου την περνάω τώρα. Γιατί ύστερα από 22 χρόνια χώρισα από τον σύζυγό μου Θάνο και είναι δύσκολο. Και για το παιδί. Αλλά από την άλλη τώρα περνάω και την πιο δημιουργική και αισιόδοξη φάση. Γιατί πιστεύω πως κάθε τέλος είναι και μία νέα αρχή. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο”

Πηγή: ΕSPRESSO

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.