Dune Part 2: Επικό το νέο τρέιλερ δείχνει τον πόλεμο που ξεκινά ο Πολ Ατρείδης

Ένα νέο τρέιλερ κυκλοφόρησε για την πολυαναμενόμενη ταινία του Ντενί Βιλνέβ «Dune: Part 2», που δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς θα εξελιχθεί η ιστορία του Πολ Ατρείδης.

Ο Πολ Ατρείδης, που υποδύεται ο Τιμοτέ Σαλαμέ, ταξίδεψε στον επικίνδυνο και αμμώδη πλανήτη Αρράκις για να εξασφαλίσει το μέλλον της οικογένειας και του λαού του καθώς ο στρατός του κακού βαρόνου Χαρκόνεν, επιτίθεται.

Ο νεαρός Ατρείδης ενώνει τις δυνάμεις του με την Τσάνι (Ζεντάγια) και τη μυστηριώδη φυλή Φρέμεν για να εκδικηθεί τους Χαρκόνεν οι οποίοι σκότωσαν τον πατέρα του και κατέστρεψαν την οικογένειά του. Ταυτόχρονα ερωτεύεται την Τσάνι.

Ο Πολ Ατρείδης κατευθύνεται προς την Τσάνι και τους Φρέμεν ώστε να πολεμήσουν τους Χαρκόνεν. Κερδίζει την εμπιστοσύνη τους και τον θεωρούν τον εκλεκτό αφού καταφέρνει να ιππεύσει έναν τεράστιο αμμοσκώληκα. «Εκείνος που μπορεί να καταστρέψει κάτι είναι εκείνος που το ελέγχει πραγματικά». Με αυτή την φράση κλείνει το τρέιλερ, που φιλοξενεί επικές σκηνές μαχών.

Το τρέιλερ δίνει και τις πρώτες εικόνες του αυτοκράτορα Σαντάμ IV, τον οποίο υποδύεται ο Κρίστοφερ Γουόλκεν. Στη νέα ταινία συμμετέχουν επίσης οι Λέα Σεϊντού (Λαίδη Μάργκοτ), Σουχέιλα Γιάκουμπ και Τιμ Μπλέικ Νέλσον. Μαζί τους, φυσικά και οι ηθοποιοί από το πρώτο φιλμ: Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Χαβιέ Μπαρδέμ, Τζος Μπρόλιν, Ντέιβ Μπατίστα, Σάρλοτ Ράμπλινγκ και Στίβεν ΜακΚίνλεϊ Χέντερσον.

Το «Dune Part 2» αναμένεται να κυκλοφορήσεις στις αίθουσες στις 3 Νοεμβρίου του 2023.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ