Dua Lipa και Versace συνεργάζονται για τη νέα καμπάνια του οίκου

H κοκκινομάλλα πλέον Dua Lipa είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας του οίκου Versace. Η τραγουδίστρια που δεν προλαβαίνει να μετρά επιτυχίες, με new look φωτογραφήθηκε με δημιουργίες του ιταλικού οίκου μόδας από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό του διδύμου, Mert Alas και Marcus Piggott.

Η star της ποπ, όσο sexy και γλυκιά χρειάζεται, με την βοήθεια του στιλίστα Lorenzo Posocco αναδεικνύει βασικά κομμάτια του οίκου από την επερχόμενη κολεξιόν, όπως τσάντες με διακοσμητικά στοιχεία και το σήμα κατατεθέν μέδουσα, καθώς και τακούνια πλατφόρμες.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Versace «επιστράτευσε» τη Lipa, καθώς η ίδια η επικεφαλής του οίκου, Donatella συχνά επιμελείται τις εμφανίσεις της τραγουδίστριας στο κόκκινο χαλί τελετών απονομής βραβείων. Πιο πρόσφατα, η Dua Lipa παρακολούθησε την 63η τελετή απονομής των Grammy, φορώντας ένα φόρεμα με αλυσίδα με την υπογραφή του οίκου.

Αλλά και στα music videos της, «Levitating», «Don’t Start Now» και «New Rules», η Dua επιλέγει κομμάτια του Versace. Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά, ομολογουμένως, της πηγαίνει πολύ. Άραγε θα το υιοθετήσει και για άλλες εμφανίσεις της;

πηγή: InStyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ