Dress to impress: 7 “revenge” φορέματα που υπόσχονται μια… θανατηφόρα εμφάνιση

Revenge dress” μια έννοια που έκανε γνωστή η Πριγκίπισσα Diana, όταν μετά το χωρισμό της με τον Πρίγκιπα Κάρολο, εμφανίστηκε με το πιο σέξι μαύρο φόρεμα, αποδεικνύοντάς του τι… έχασε! Ένα φόρεμα μαύρο, στενό και σέξι που αναδείκνυε τη σιλουέτα της και που υπό άλλες συνθήκες το Παλάτι θα το απέρριπτε. Σήμερα το “revenge dress” επαναπροσδιορίζεται, προσαρμόζεται στις νέες τάσεις, βάζει χρώμα και επιστρέφει πιο hot από ποτέ!

Εμείς λοιπόν, εντοπίσαμε τις 7 παραλλαγές του που υπόσχονται μια εμφάνιση… θανατηφόρα και σας τις παρουσιάζουμε.

Credit: Alex Riviere/Instagram

Strapless and midi: μια εκδοχή που πλησιάζει στο πρωτότυπο και που θεωρείται all time classic. Το strapless, midi μαύρο φόρεμα δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα και υποθέτουμε πως ξέρετε καλά το λόγο.

Credit: Xenia Donts/Instagram

Μίνι, bodycon και λευκό: το φόρεμα που θυμίζει εσώρουχο και συγκεκριμένα κορσέ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της εποχής και μία από τις πιο hot. Στενό, κοντό και… παιχνιδιάρικο, το little white dress είναι το νέο revenge φόρεμα στην πιο φρέσκια εκδοχή του.

Credit: Veronica Ferraro/Instagram

Το slip μάξι dress: αν και oversized, το συγκεκριμένο φόρεμα αναδεικνύει κάθε σιλουέτα, ποντάροντας στο μεταξωτό, χυτό του ύφασμα. Οι λεπτές επίσης, τιράντες του βάζουν ένα έξτρα touch of sexiness στο νέο “revenge dress”, το οποίο μπορεί να φορεθεί μέχρι και σε γάμο και να ανάψει φωτιές.

Credit: Veronica Ferraro/Instagram

Μίνι sparkly φόρεμα: λαμπερό, εφαρμοστό και glam. Το “revenge dress” του πάρτι. Ένα night out outfit που δεν περνά απαρατήρητο και λάμπει σαν διαμάντι! Φυσικά, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η αυτοπεποίθηση που αποπνέεται μέσα στο κάθε φόρεμα και το attitude που εσείς βγάζετε προς τα έξω.

Credit: Elsa Hosk/Instagram

Το έντονο και ασύμμετρο: με επιρροές από τα 00s και fun διάθεση. Ακόμα κι αν το ροζ χρώμα του προσφέρει μια girly χροιά, το ρούχο αυτό αγκαλιάζει τόσο σαγηνευτικά το γυναικείο σώμα που είναι σχεδόν αδύνατο να του αντισταθούμε, εμείς και όλοι οι υπόλοιποι.

Credit: Veronica Ferraro/Instagram

Halter και δαντελωτό: πάλι σε μεταξωτή υφή, αυτή τη φορά όμως με διαφορετικό δέσιμο που αποκαλύπτει διακριτικά τα πλαϊνά του στήθους. Και ξέρετε πως η τάση του “side boob” δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο.

Credit: Veronica Ferraro/Instagram

Το “revenge dress” με το βαθύ ντεκολτέ: τόσο βαθύ που μπορεί να φτάσει μέχρι και το ύψος του αφαλού. Διατηρήστε το υπόλοιπο του φορέματος chic, επιλέγοντας midi μήκος ή μακριά μανίκια και αφήστε το ντεκολτέ να κάνει τη δουλειά του. Dress to kill!

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ