Δόξας: Το YFSF ήταν ένα μάθημα

Δόξας: Το YFSF ήταν ένα μάθημα

Ανδρική υπόθεση θα είναι ο τελικός του «Your Face Sounds Familiar 2». Ο τρεις φορές νικητής, Γιάννης Σαββιδάκης θα αντιμετωπίσει τον Λευτέρη Ελευθερίου, τον Κώστα Δόξα και τον Παντελή Καναράκη, οι οποίοι έχουν κερδίσει την πρωτιά από δύο φορές ο καθένας.

Η τετράδα θα διαγωνιστεί με τραγούδια που έχουν επιλέξει οι διαγωνιζόμενοι και τα κρατούν μυστικά, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα ακούσουμε όμορφα ντουέτα από τους παίκτες που δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό.

«Από το τηλεοπτικό ταξίδι κρατάω το οικογενειακό κλίμα και τους καλούς ανθρώπους που συνάντησα και με έκαναν να ξεπεράσω τη συστολή μου. Ήταν ένα τηλεοπτικό μάθημα για μένα. Κάθε εβδομάδα το να μπαίνω σε έναν  ρόλο απαιτούσε μεθοδικότητα και πειθαρχία», ανέφερε ο Κώστας Δόξας, μιλώντας στην Espresso.

Ο τραγουδιστής δεν αποκάλυψε ποιον καλλιτέχνη θα υποδυθεί στον τελικό όμως τόνισε:

«Ξεκίνησα με τον Τριαντάφυλλο και συνέχισα με Παπακωνσταντίνου, Τσαμπά και Ευσταθία. Θα ήθελα έναν καλλιτέχνη που να περικλείει τη δυναμική όλων αυτών».

«Μετά τη μίμηση της Ευσταθίας έλαβα τόσα τηλεφωνήματα και μηνύματα από τον κόσμο, γιατί ήταν μία επιτυχημένη μεταμόρφωση. Αυτή και της Γωγώς Τσαμπά. Με έβλεπε ο κόσμος στον δρόμο και γελούσε. Είχα να αισθανθώ τόσο όμορφα από τν επιτυχία του cd μου, “Κλέφτης Έρωτας”. Τώρα θα μπω ξανά στο στούντιο με ένα έθνικ τραγούδι του Κυριάκου Παπαδόπουλου», συμπλήρωσε ο Κώστας Δόξας.

 

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ