Δόξας: Θα ασχοληθώ με την υποκριτική

Δόξας: Θα ασχοληθώ με την υποκριτική

Το Your Face Sounds Familiar σήμερα τελειώνει  και ο Κώστας Δόξας, που έκλεψε τις εντυπώσεις με τις μεταμφιέσεις του, αποκαλύπτει ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική.

 

Διαβάστε ένα απόσπασμα της συνέντευξης του Κώστα Δόξα στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής:

Λίγες ώρες πριν τον τελικό… Ποιον καλλιτέχνη θα μιμηθείς;

Θα κάνω τον Αζίζ, τον εθνικό σταρ της Βραζιλίας. Κατά τη γνώμη  μου είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης, εκτός του ότι έχει εκπληκτική φωνή, ντύνεται περίεργα για να προκαλέσει και όλο αυτό με ιντιγκάρει. Γενικότερα, μου αρέσει να «τσαλακώνομαι». Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ήθελα να συμμετάσχω στο YFSF. Ήθελα να ξεπεράσω τον εαυτό μου και να κάνω τους άλλους να γελάσουν.

Ισχύει λοιπόν, ότι θέλεις να ασχοληθείς με την υποκριτική;

Ναι, είναι κάτι που με ενδιαφέρει πολύ και κακώς τόσα χρόνια δεν το είχα ψάξει. Σίγουρα η μουσική είναι η μεγάλη μου αγάπη αλλά τώρα με το παιχνίδι μου δόθηκε η ευκαιρία να ανακαλύψω τον εαυτό μου σε πολλά επίπεδα.

Περίμενες ότι θα φθάσεις μέχρι το τέλος;

Όχι, δεν το περίμενα γιατί ήμασταν δέκα ισάξια άτομα και ο καθένας από εμάς άξιζε να είναι πρώτος σε κάθε live. Νιώθω περίεργα που είμαστε μόνο εμείς οι τέσσερις στον τελικό και δεν είναι μαζί μας οι υπόλοιποι.

Ποιος πιστεύεις ότι θα είναι ο νικητής και γιατί;

Όλοι είμαστε νικητές. Σε αυτό το παιχνίδι επικρατεί η ομαδικότητα και η φιλία. Μπορεί να γίναμε πιο γνωστοί αλλά όλοι δουλεύαμε για ένα συγκεκριμένο φιλανθρωπικό σκοπό, που στην ουσία αυτό είναι και το ζητούμενο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ