Δούκισσα Νομικού: Η εξομολόγηση για το photoshop στο ξεκίνημα της καριέρας της – “Τους είπα να σταματήσουν”

Με αφορμή μια φωτογραφία που ανέβασε στα social media από την παιδική της ηλικία, η Δούκισσα Νομικού προχώρησε σε μια εξομολόγηση από καρδιάς, όσον αφορά στο ξεκίνημά της στον χώρο του μόντελινγκ και το χρώμα που έχουν… τα μάτια της!

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα Νομικού ανέβασε στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την παιδική της ηλικία στην οποία φαίνεται ότι έχει ένα μπλε και ένα πράσινο μάτι. Ωστόσο, με νέα ανάρτηση της αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι όταν έκανε τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο, οι φωτογράφοι της έκαναν photoshop, για να έχουν και τα δυό της μάτια το ίδιο χρώμα.

Στη συνέχεια, θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα στους ακόλουθούς της σημειώνοντας ότι η διαφορετικότητα αποτελεί πλεονέκτημα για κάποιον, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: “Tο να είμαστε μοναδικοί είναι η δύναμή μας. Mην προσπαθείς να κρύψεις ότι σε κάνει ξεχωριστό. Aνάδειξε το μην προσπαθείς να γίνεις όπως όλοι”.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση που έκανε η Δούκισσα Νομικού

«Επειδή διαβάζω τα σχόλιά σας και οι περισσότεροι με ρωτάτε για τα μάτια μου, ναι έχουν διαφορετικό χρώμα το ένα είναι πράσινο το άλλο μπλε… μικρή φαινόταν πολύ πιο έντονα τώρα όχι τόσο. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στη μόδα οι φωτογράφοι έκαναν photoshop για να είναι το ίδιο χρώμα δεν ξέρω γιατί το θεωρούσαν μάλλον “ελάττωμα”; Kάποια στιγμή τους είπα να σταματήσουν να το αλλάζουν. Πάντως άργησα να συνειδητοποιήσω ότι μας κάνει να διαφέρουμε είναι το πλεονέκτημα μας. Tο να είμαστε μοναδικοί είναι η δύναμή μας. Mην προσπαθείς να κρύψεις ότι σε κάνει ξεχωριστό. Aνάδειξε το μην προσπαθείς να γίνεις όπως όλοι» έγραψε η Δούκισσα Νομικού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ