Δούκισσα Νομικού: Η εντυπωσιακή γιαγιά της κλέβει την παράσταση

Η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τη μαμά και τη γιαγιά της αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Η μία γυναίκα είναι πιο όμορφη από την άλλη με τις εντυπώσεις να κλέβει η γιαγιά της παρουσιάστριας με τα καταγάλανα μάτια. Και αυτό γιατί μόνο για γιαγιά δεν μοιάζει.

“Τρεις γενιές. Καλό μήνα από εμάς” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Δούκισσα Νομικού.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο πέρασε τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγο και τα παιδιά τους. Για μεγάλο διάστημα έμειναν στη Μύκονο όπου διαθέτουν εξοχικό. Το ζευγάρι διαθέτει ένα κυκλαδίτικης αισθητικής σπίτι στον Άγιο Στέφανο και με κάθε ευκαιρία οργανώνει μια απόδραση στο Νησί των Ανέμων. Είναι το μέρος όπου περνούν όλα τα καλοκαίρια τους από την ημέρα που γνωρίστηκαν, το καλοκαίρι του 2014.

Η Δούκισσα και ο Δημήτρης είναι ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια, που έχουν μια ισορροπημένη ζωή, με την οικογένειά τους να είναι η βάση και η δύναμή τους.

Η όμορφη παρουσιάστρια πάντα βρίσκει ευκαιρία να δείχνει τη μεγάλη της αγάπη στα παιδιά και στον σύζυγό της. Πρόσφατα, μια ανάρτησή της για την επέτειο του γάμου τους ήταν χαρακτηριστική: «Είμαι το πιο τυχερό κορίτσι του κόσμου. Χρόνια μας πολλά, μωρό μου».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ