Σχοινάς-Γαρμπή: Έλαβαν εξώδικο από το νυχτερινό κέντρο – Τους ζητάνε 60.000 ευρώ

Ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε πρόσφατα από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο θα εμφανιζόταν μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Η πρεμιέρα που είχε ήδη αναβληθεί δύο φορές, τελικά δεν έγινε ποτέ με τον τραγουδιστή να αφήνει αιχμές για τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή έλαβαν εξώδικο από τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου με το οποίο τους ζητά το ποσό των 60.000 ευρώ.

Μιλώντας στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, ο δικηγόρος του επιχειρηματία Νίκος Αγαπηνός επιβεβαίωσε ότι έχουν αποσταλεί δύο εξώδικα ένα στον Διονύση Σχοινά και ένα στην Καίτη Γαρμπή».

«Κινδυνεύει να μείνει στον αέρα ολόκληρη η χειμερινή περίοδος, υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη και αξιώσεις για αποκατάσταση ηθικής βλάβης και υπάρχει παράλληλα η προκαταβολή που έλαβε και θα πρέπει να επιστραφεί» εξήγησε ο δικηγόρος.

Όσο για το εξώδικο που εστάλη στην Καίτη Γαρμπή διευκρίνισε: «Παράλληλα υπάρχει η προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η κα Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορονοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά».

Σχετικά με τους λόγους που η συνεργασία των δύο τραγουδιστών διαλύθηκε πριν ακόμη αρχίσει, ο κ. Αγαπηνός υποστήριξε: « Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις του κ. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα για την γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσης της αφίσας. Αναβλήθηκε για το λόγο αυτό η έναρξη, ανακατασκευάστηκε η αφίσα και ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του κ. Σχοινά και ξαφνικά την προηγούμενη της νέας έναρξης προφασίστηκε ένα λόγο υγείας και δεν προσήλθε αναιτίως».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ