Διονύσης Ατζαράκης: Τι είπε για την συνεργασία του με την Χάρις Αλεξίου – «Ήταν αδιανόητα χαλαρή με όλο» – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Διονύσης Ατζαράκης το μεσημέρι της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου.

Ο γνωστός Youtuber και Stand Up Comedian μίλησε για την απρόσμενη συνεργασία του με την Χάρις Αλεξίου, η οποία έγινε πραγματικά viral από την πρώτη στιγμή.

Ο Διονύσης Ατζαράκης ανέφερε πως η Χαρούλα Αλεξίου ήταν πολύ άνετη με όλη τη διαδικασία και δεν του είπε «όχι» σε τίποτα από όσα σχεδίαζε, αντιθέτως τον παρότρυνε για να κάνει περισσότερα.

Αναλυτικά:

«Μας είχε δει η Χαρούλα Αλεξίου σε μια παράσταση που κάναμε stand up με τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Δημήτρη Χριστοφορίδη. Ήταν πολύ ενθουσιασμένη και εξεπλάγην κι εγώ με το πόσο αδιανόητα κουλ είναι. Είχαμε μια επικοινωνία και μου είπαν ότι υπάρχει αυτό και με ρώτησαν αν έχω κάποια ιδέα για το πως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παρέα.

Σκέφτηκα αυτό το concept… Έστειλα ένα πρώτο draft, τους άρεσε και μου είπαν να στείλω άλλο ένα που να τα «χώνω» λίγο περισσότερο. Έστειλα κι ένα δεύτερο, ήταν πάρα πολύ κουλ, τα έπαιξε όλα τέλεια και ήταν φοβερή» είπε αρχικά ο Διονύσης Ατζαράκης.

«Πολλές δε θα το κάνανε αυτό. Εκεί που τα έγραφα και της έλεγα τραγούδια από άλλες, μου λέει “δεν έχω κανένα πρόβλημα, βάλε κι άλλες”. Ήταν αδιανόητα χαλαρή με όλο» κατέληξε.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ