Για την εγκυμοσύνη της Τζένης Θεωνά ρωτήθηκε ο Δήμος Αναστασιάδης. Σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» στον ALPHA που τον συνάντησε στο αεροδρόμιο, ο τραγουδιστής ήταν εμφανώς χαρούμενος.
«Είμαστε χαρούμενοι, ευτυχισμένοι, γεροί και ευχόμαστε για όλες τις οικογένειες το ίδιο. Είναι νωρίς να πούμε κάτι. Όσο είσαι καλά με έναν άνθρωπο, πας παρακάτω. Για εμάς είναι μια συνέχεια», δήλωσε ο Δήμος Αναστασιάδης.
Όταν οι ρεπόρτερ τον ρώτησαν αν θα ανακοινωθεί η εγκυμοσύνη μέσω Instagram απάντησε: «Φαντάζομαι οι γυναίκες τα κάνουν αυτά. Εγώ είμαι δίπλα και στηρίζω».
Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η σύντροφός του για το ότι θα δώσει το 12άρι της Ελλάδας στην Eurovision, είπε: «Είμαι χαρούμενος. Αξίζει στην Τζένη να δώσει το 12άρι στην Eurovision. Εργάζεται πολλά χρόνια στην ΕΡΤ. Της έγινε μία πρόταση για την κριτική επιτροπή και είχε αρνηθεί να είναι. Τώρα ο ρόλος της είναι να ανακοινώσει τα αποτελέσματα, δεν έχει σχέση με τη μουσική, τέτοιους είδους σχόλια είναι αρνητικά».
Δείτε το βίντεο: