Δημήτρης Σταρόβας: Τι απαντά για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του – ΒΙΝΤΕΟ

Για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του τοποθετήθηκε δημοσίως ο Δημήτρης Σταρόβας. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και με αφορμή τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών που γνωστοποιούσαν το γεγονός, ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε: «είναι προσωπική μου υπόθεση. Δεν αφορά κανέναν. Δεν χρειάζεται να το συζητάμε, δεν θέλω να πω κάτι».

«Είναι ένα ανθρώπινο πράγμα που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Δεν υπάρχει καμιά διαφορά επειδή έγινε σε μένα. Έτυχε, τώρα, να είμαι γνωστός», πρόσθεσε ο Δημήτρης Σταρόβας τονίζοντας «δεν θα ήθελα να είχε δημοσιοποιηθεί το θέμα γιατί δεν νομίζω πως αφορούν τον κόσμο αυτά τα πράγματα, πρέπει να τα κρατάμε για εμάς. Δεν θέλω κάτι να πω, τίποτα».

Επίσης, ο Δημήτρης Σταρόβας είπε πως θα ήθελε να φέρει και την κόρη του στα γυρίσματα του YFSF. «Και από πέρσι το ήθελα μα δεν το καταφέραμε γιατί μένει στη Θεσσαλονίκη, έχει το σχολείο της και δεν είναι τόσο εύκολο. Τώρα πάμε πρώτη Λυκείου! Τώρα έχουμε το ποιον θα γνωρίσει, ποιον θα ερωτευτεί, είναι δύσκολα τα πράγματα σε αυτήν την ηλικία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ