Δημήτρης Σκουλός: Η εξομολόγηση για το bullying – Τον χτυπούσαν επειδή ήταν μελαμψός

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή “After Dark” στο Open ήταν ο Δημήτρης Σκουλός το βράδυ της Κυριακής. Ο γνωστός φωτογράφος και πρώην κριτής του GNTM αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο άγριο bullying που δέχτηκε όταν πήγαινε σχολείο, επειδή ήταν πιο μελαμψός, από τους συμμαθητές του.

«Επειδή είμαι λίγο πιο μελαμψός από το κανονικό, το οποίο δεν είναι τερακότα που με κοροϊδεύουν ούτε είναι βάψιμο ούτε κάνω σολάριουμ. Έτσι γεννήθηκα. Δεν ήταν εύκολο τότε να το διαχειριστώ. Μου άφησε όμως και ένα καλό σαν κατάλοιπο ότι, επειδή με έλεγαν έτσι όπως με έλεγαν, φρόντιζα να κάνω και δύο και τρεις φορές μπάνιο την ημέρα. Τουλάχιστον, έλεγα, με λένε που με λένε έτσι να μην μυρίζω ρε παιδί μου. Δεν κάνω πλάκα, δεν πειράζει όμως, όλα καλά», αποκάλυψε ο Δημήτρης Σκουλός.

«Ήμουν μικρούλης και κοντούλης και με πλάκωναν στο ξύλο» ανέφερε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε μία ιστορία όταν συνάντησε τυχαία σε βραδινή έξοδο έναν από τους συμμαθητές του που τον χτυπούσαν στο σχολείο.

«Στο διπλανό τραπέζι καθόταν ένας που ήταν από τα παιδιά που με κυνηγούσαν στο διάδρομο και με χτυπούσαν. Βέβαια τώρα τον περνούσα 1 – 2 κεφάλια. Σηκώθηκα και τον ρώτησα: «Με θυμάσαι; Γιατί το κάνατε αυτό;”. Έβαλε τα κλάματα και μου είπε χίλια συγγνώμη» σημείωσε ο Δημήτρης Σκουλός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ