Δημήτρης Σκουλός για Σοφία Χατζηπαντελή: «Η συνεργασία μου μαζί της δεν ήταν εύκολη»

Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Σκουλός. Ο φωτογράφος κατά την διάρκεια της συνέντευξης μίλησε για το «My Style Rocks» και την συνεργασία του με τους υπόλοιπους κριτές.

«Δε θα είμαι στον επόμενο κύκλο του My Style Rocks. Πριν τις γιορτές δήλωσα στον σταθμό την επιθυμία μου να ξεκουραστώ λίγο. Είναι δύσκολο και χρονοβόρο πρότζεκτ, δεν είναι εύκολο να μπαίνεις σε ένα στούντιο Παρασκευή πρωί και να φεύγεις Δευτέρα ξημερώματα. Με αποτέλεσμα εγώ να είμαι κομμάτια γιατί δεν προλάβαινα και την άλλη μου δουλειά, που είναι η κανονική μου, δεν είχα ενέργεια.

Ένιωσα ότι άρχισα να κουράζομαι πάρα πολύ σωματικά και ψυχικά. Τα Σαββατοκύριακα που είναι για τα παιδιά μου, τα έβλεπα που πήγαιναν βόλτες και έπαιζαν στις παιδικές χαρές από φωτογραφίες», εξήγησε ο Δημήτρης Σκουλός.

«Η συνεργασία μου με τη Σοφία Χατζηπαντελή δεν ήταν εύκολη»

Στη συνέχεια είπε: «Μόνο θετικό πρόσημο θα έβαζα στη συγκεκριμένη συνεργασία, έκανα και έναν πολύ καλό φίλο, τον Στέλιο Κουδουνάρη. Που τον ήξερα λόγω δουλειάς, μιλάγαμε, αλλά τώρα συνεργαστήκαμε και είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι. Η συνεργασία μου με τη Σοφία Χατζηπαντελή δεν ήταν εύκολη. Είναι ένα κορίτσι πολύ έντονο αλλά είναι πολύ καλό παιδί και έχει πάντα καλές προθέσεις.

Απλά είναι ένα κορίτσι που ήρθε από την Αγγλία μόνη της, δεν έχει φίλους, δεν έχει κανέναν εδώ. Εγώ μπορεί να είχα δυσκολίες στα γυρίσματα, να ήταν πολύωρα, αλλά γύρναγα σπίτι και είχα τα παιδιά μου, είχα την γυναίκα μου, είχα ένα στήριγμα. Η Σοφία όταν τελείωναν τα γυρίσματα πήγαινε σε ένα ξενοδοχείο μόνη της. Πολλές φορές αυτό, της έβγαινε σε ένταση.

Αλλά όλα αυτά ελεγχόμενα και πάντα στον άνθρωπο μετράει η πρόθεση και η Σοφία είχε πάντα καλές προθέσεις. Είναι καλό κορίτσι. Αντιθέσεις πάντα υπάρχουν. Άλλο προστριβές, άλλο αντιθέσεις. Διαφορετικές γνώμες και αντιθέσεις είναι και πολύ ωραίο να υπάρχουν».

«Η συγκεκριμένη κριτική επιτροπή δεν είχε τη χημεία που είχε με την Ηλιάνα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι φίλη μου, την λατρεύω, την αγαπώ, είναι ίσως η μόνη πολύ καλή μου φίλη από την τηλεόραση και έχουμε άλλους κώδικες, άλλη επικοινωνία», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ