Δημήτρης Σκαρμούτσος: “Tράβηξα τα πάνδεινα λόγω της εμφάνισής μου” – Τι είπε για την τηλεόραση και την τηλεθέαση

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην εκπομπή του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα. Ο γνωστός σεφ “άνοιξε” την καρδιά του στην Ελένη Καρποντίνη και απάντησε στις ερωτήσεις της για την εξωτερική του εμφάνιση σε σχέση με την εποχή που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση, αλλά και για την περιπέτεια του με τα ναρκωτικά. 

“Όταν γύρισα το 2001 στην Ελλάδα από την Αμερική τράβηξα τα πάνδεινα λόγω της εμφάνισης μου” είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και συμπλήρωσε: “Με έλεγαν από κλέφτη, μέχρι αλήτη, μέχρι φυλακόβιο, ό,τι μπορείς να φανταστείς. Ίσως αυτός ήταν και ένας λόγος που κάποιοι στο κανάλι δεν ήθελαν να είμαι μπροστά στις κάμερες”.

‘Όταν μίλησα για το πρόβλημα μου με τα ναρκωτικά, πολύς κόσμος μου είπε ‘μην βγεις να το πεις, θα καταστραφείς και δεν υπάρχει λόγος’. Εγώ ακολούθησα αυτό που έλεγε η καρδιά μου. Έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να καταστραφώ, γιατί τα χέρια μου και η μαγειρική μου γνώση θα με έβαζαν κάπου και θα μαγείρευα. Άρα αν μπορούσα να βοηθήσω πέντε ανθρώπους, ήταν πάρα πολύ σημαντικό για μένα”.

“Φέτος δεν έκανα συνειδητά τηλεόραση επειδή μπούκωσε το πράγμα και αυτό το βλέπουμε στα μαγειρικά νούμερα” πρόσθεσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ