Δημήτρης Κόκοτας: Εξοργισμένη η μάνατζερ του τραγουδιστή, Σάντρα Βουτσά – «Είναι εξοργιστικό και τραγελαφικό»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε σήμερα (11/4) η Σάντρα Βουτσά, μάνατζερ του Δημήτρη Κόκοτα. Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς».

Αρχικά, η μάνατζερ του τραγουδιστή είπε: «Είναι πολύ απλά τα πράγματα, ο κάθε ασθενής, ο κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και οι γιατροί βαδίζουν βάση αυτής της μοναδικότητας».

Σχετικά με την οικογένεια του Δημήτρη Κόκοτα, η Σάντρα Βουτσά εξήγησε ότι: «Κανένας δεν είναι χαρούμενος όταν βιώνει μια τέτοια κατάσταση, υπάρχει και η κούραση, η ψυχική κούραση εννοώ. Κάθε μέρα στη ΜΕΘ το επισκεπτήριο είναι νομίζω περίπου για μισή ώρα, που μπορεί να μπουν κάποιοι άνθρωποι. Έχει μπει και η αδελφή του, η Έλλη, κάποιες φορές, αλλά σίγουρα κάθε μέρα μπαίνει η Κατερίνα. Είναι κάθε μέρα εκεί».

«Οι γιατροί μας λένε ότι κάθε μέρα γίνεται και ένα βήμα προς το καλύτερο», σημείωσε.

Επίσης, η Σάντρα Βουτσά ανέφερε: «Είναι τραγελαφικό πλέον το ότι βγαίνουν διάφοροι και λένε διάφορα, υπονοώντας ας πούμε ότι οι γιατροί δεν κάνουν καλά την δουλειά τους.

Αυτό από μόνο του είναι εξοργιστικό και τραγελαφικό. Έχουν βρεθεί όλοι να έχουν συγγενείς μέσα στο νοσοκομείο και να μαθαίνουν όσα εμείς δεν ξέρουμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ