Δημήτρης Χαβρές: Η γνωριμία με την Βέτα Μπετίνη, ο γάμος με την κόρη της και ο λόγος που δεν του μιλούσε για ένα μήνα

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», βρέθηκε ο Δημήτρης Χαβρές και μίλησε τόσο για την Βέτα Μπετίνη όσο και τις μεταγλωττίσεις που κάνει εδώ και χρόνια και έχει μπει στην καρδιά των gamers.

«Η γνωριμία μου με τη Βέτα είναι σαν να βγήκε από τα παραμύθια. Με “έσερνε” παντού, πηγαίναμε παντού με τη μηχανή. Ήταν ένας άνθρωπος που μου χάραξε τη ζωή. Περάσαμε περιόδους που ήταν δύσκολες αλλά όταν σου έλεγε “είμαι εδώ”, το ένιωθες στο πετσί σου. Κάποια στιγμή μαθαίνω και ήμουν άνεργος εκείνη τη σεζόν, έκανα μια άλλη άσχετη δουλειά, ήμουν σεκιούριτι. Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “έχω ανοίξει μαγαζί στη Νέα Σμύρνη έλα να με βρεις”. Σκέφτηκα ότι θα είχε ανοίξει κανένα εστιατόριο, μπαίνω στο μαγαζί και αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν γύρω μου πέτρες, όλων των ειδών. Από την πρώτη μέρα που πήγα, δεν ξανάφυγα ποτέ. Γνώρισα τη Λιάνα και η συνέχεια είναι γνωστή! Είμαι πολύ τυχερός που έχω τη Λιάνα στη ζωή μου.

Δεν έχω σνομπάρει την τηλεόραση. Ενεργειακά τραβήχτηκα λιγάκι. Το 2016 έκανα ένα κάστινγκ για μια σειρά του εξωτερικού και με πήραν, στους Vikings. Έπρεπε να λείψω 7 μήνες στην Ισλανδία αλλά ήταν δύσκολα τότε με τη Βέτα και εγώ σαν Δημήτρης δεν μπορούσα να το κάνω. Την τηλεόραση την αγαπώ, είμαι παιδί της τηλεόρασης. Θα έκανα έναν από τους βασικούς ρόλους για αυτούς τους μήνες. Τα αγγλικά μου είναι καλά γιατί είμαι και εκφωνητής χρόνια. Είχα αφήσει και μούσι τότε και ταίριαξε όλο αυτό. Το 2018 ξεκίνησα την μεταγλώττιση. Όταν μπαίνουμε να μεταγλωττίσουμε, αυτό που έχει παίξει ο ηθοποιός πρέπει να το βγάλουμε στη φωνή. Όταν είδα τον χαρακτήρα, τον Kratos και είναι μπαμπάς, μου ανακινήθηκαν μέσα μου πολλά. Δεν ήξερα ότι στην Ελλάδα είναι τόσο μεγάλη η κοινότητα των gamers. Εδώ στην Ελλάδα είναι μικρή αγορά και η Αμερική επέλεξε τη χώρα μας να γίνουν μεταγλωττίσεις, ήταν μεγάλο δώρο».

Όπως αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, λαμβάνει συνεχώς μηνύματα στα social media προκειμένου να τους πει με τη φωνή του Kratos την πιο viral ατάκα, «μικρέ».

«Τα τελευταία δύο χρόνια όταν αναλαμβάνουμε έναν ρόλο, τον “παντρευόμαστε”. Εγώ έχω τη φωνή του Darth Vader και του Jason Momoa», είπε σε άλλο σημείο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ