Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η καλύτερη σχέση είναι η επόμενη

Της Νίκης Κώτσου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος συμμετέχει στην εκπομπή «Style me up» του Open, είναι ελεύθερος και ωραίος. «Περνάω πολύ καλά μόνος μου, τα έχω βρει με τον εαυτό μου και δεν βιάζομαι να κάνω σχέση», λέει στη Realnews. Ο ίδιος πορεύεται «πατώντας» πάνω στη συμβουλή που έδωσε στην παίκτρια την οποία ανέλαβε να μεταμορφώσει στην εκπομπή: «Η καλύτερη σχέση είναι η επόμενη».

Νέα σχέδια

Απολαμβάνει τις βόλτες μαζί με τα δύο μεγαλόσωμα σκυλιά του, τα οποία τον ακολουθούν παντού. Εκτός από τη διατροφή του, την οποία προσέχει πολύ, γυμνάζεται σε καθημερινή βάση. Οι φίλοι του είναι το στήριγμά του. Από την ημέρα που έκανε τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση, στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, έχει ωριμάσει και πλέον βλέπει αρκετά πράγματα με άλλο μάτι. Παρόλο που είναι διακριτικός άνθρωπος και χαμηλών τόνων, όσοι τον ακολουθούν στα social media μπορούν πολύ εύκολα να επικοινωνήσουν μαζί του, αφού ο Δημήτρης θεωρεί χρέος του να απαντά. Για παράδειγμα, του αρέσει να δίνει συμβουλές για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Παράλληλα, γνωρίζοντας πολλά για τη μόδα, εκφράζει την άποψή του για το ανδρικό ντύσιμο και το στιλ, ενώ δεν αποκλείει κάποια στιγμή να ασχοληθεί με δική του σειρά ρούχων.

Με διεθνή πορεία στο μόντελινγκ και έχοντας κάνει τα δικά του βήματα στην τηλεόραση, ο Δ. Αλεξάνδρου δραστηριοποιείται παράλληλα και επιχειρηματικά. Διατηρεί καφέ-μπαρ μαζί με δύο φίλους του, αλλά και ένα ινστιτούτο αισθητικής, που διευθύνει μαζί με την πρώην σύντροφό του, Μαρία Καλάβρια.

Δείτε εδώ το δημοσίευμα της Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ