Δήμητρα Βαμβακούση: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για πιθανή εγκυμοσύνη

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν χθες (24/9) ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση στον Ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό. Τόσο στον γάμο όσο και στην δεξίωση που πραγματοποιήθηκε μετά, παρευρέθηκαν εκατοντάδες αγαπημένα πρόσωπα των νεόνυμφων, που γιόρτασαν μαζί τους την τόσο σημαντική ημέρα.

Το ζευγάρι επιλέγει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ελάχιστες φορές έχουν μιλήσει δημόσια για την προσωπική τους ζωή. Μετά τον γάμο παραχώρησαν δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών που κάλυψαν την ιδιαίτερη αυτή μέρα.

Κατά την διάρκεια των δηλώσεων τους η Δήμητρα Βαμβακούση εξέφρασε την ενόχλησή της, όταν έγινε αναφορά σε πιθανή εγκυμοσύνη της.

«Δεν θα ήθελα να μου ξαναγίνουν τέτοιες ερωτήσεις. Και θα ήθελα να πω το εξής: Όταν ρωτάνε τέτοια πράγματα μια γυναίκα, πρέπει να σκέφτονται πρώτα αν αυτή η γυναίκα μπορεί να κάνει παιδιά; Θέλει να κάνει παιδιά; Είναι εντάξει αν της έχει τύχει; Μπορεί να το διαχειριστεί; Έχει βοήθεια – δεν έχει βοήθεια; Είναι μόνη της;

Μόνο αυτό θέλω να πω και να σεβαστούμε όλοι μία κατάσταση οποιασδήποτε γυναίκας και να μην κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις γενικά» ανέφερε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ