Δήμητρα Ματσούκα για τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη: Το έζησα όμορφα, όπως ακριβώς ήθελα

Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της περνά η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία δηλώνει χαρούμενη μετά τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη κι έτσι όπως τον οργάνωσαν και τον έζησαν, με τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Η Δήμητρα Ματσούκα ήταν καλεσμένη στην πρώτη εκπομπή της Φαίης Σκορδά για το 2024 στον ΣΚΑΙ. Μίλησε για την σχέση της με τον Πέτρο Κόκκαλη και για τον γάμο τους, που έγινε πρόσφατα.

«Η σχέση μας τα έχει όλα, όπως όλες οι ανθρώπινες σχέσεις. Έχει και τα πάνω της και τα λιγότερo δυνατά, από άποψη χαράς. Όπως είναι η ζωή», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Παραδέχτηκε στη συνέχεια ότι «δεν είχα ποτέ σκεφτεί τον γάμο, θεωρούσα τον εαυτό μου αντισυμβατική σε πολλά κομμάτια της ζωής μου» και πρόσθεσε: «Κατέληξα στο ότι το να παντρεύεσαι έναν άνθρωπο που αγαπάς, όταν δεν είναι η πρώτη περίοδος της ζάλη του έρωτα, όταν δεν υπάρχει η επιθυμία για παιδιά, όταν δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι που είναι πρακτικοί, μου φαίνεται εντελώς αντισυμβατικό και είμαι πολύ χαρούμενη που το κάναμε».

«Το έζησα όμορφα, όπως ακριβώς ήθελα. Ήμασταν άνθρωποι, που πραγματικά μας αγαπούν και τους αγαπάμε πολύ, γύρω στα 50 άτομα. Αποφύγαμε πράγματα, τα οποία μας φαίνονταν κάπως γραφικά. Δεν είχαμε μπομπονιέρες, είχαμε αυτό που λέει η θρησκεία έναν δίσκο με κουφέτα. Δεν είχαμε πρόσκληση και ούτε είχαμε στείλει κάποια διαδικτυακά. Τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ απλά. Έτσι μας βγήκε και στους δύο. Είχα φροντίσει να παραπλανήσω τον κόσμο λέγοντας για την 7η Δεκεμβρίου… Πράγματι είναι το 7 το νούμερο το τυχερό μου, ήταν και η ημέρα που κλείναμε 7 χρόνια σχέσης. Είχαμε την ελάχιστη δημοσιότητα. Όσοι άνθρωποι ήρθαν σε εμάς, τήρησαν την επιθυμία μας» εξήγησε στη συνέχεια και επανέλαβε: «Είμαι χαρούμενη».

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη της Δήμητρας Ματσούκα:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ