Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου: Το θαύμα και το τάμα στον Πανορμίτη

Η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου, χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, πριν από λίγο καιρό, μαζί με τον επιστήθιο φίλο της και γνωστό σεφ Θοδωρή Αγγελασόπουλο, επισκέφτηκε την Ιερά Μονή του Αρχάγγελου Μιχαήλ του Πανορμίτη στη Σύμη για να εκπληρώσει το τάμα της.

Η Δήμητρα, που αγαπάει πολύ τις γυναίκες και τα παιδιά, είχε πάει στο μοναστήρι πέρυσι και είχε προσευχηθεί για ένα δικό της πρόσωπο. Ο Αρχάγγελος εισάκουσε τις προσευχές της και μια γυναίκα που ήθελε πολύ να κάνει παιδί και προσπαθούσε δύο χρόνια έγινε τελικά μανούλα. Είχε ζητήσει από τον Πανορμίτη να βοηθήσει αυτή τη γυναίκα να αποκτήσει παιδιά κι έτσι έγινε. Οι προσπάθειες αυτού του αγαπημένου της προσώπου πέτυχαν κι έφερε στον κόσμο δίδυμα αγοράκια.

Η Δήμητρα Παπανδρέου θέλοντας να ευχαριστήσει τον Αρχάγγελο επισκέφτηκε φέτος το καλοκαίρι το μοναστήρι για να εκπληρώσει το τάμα της. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ontime”, θα γίνει και νονά, αφού θα βαφτίσει το ένα από τα αγοράκια που θα πάρει το όνομα Μιχαήλ και το άλλο θα πάρει το όνομα Άγγελος. Είναι γνωστό ότι η Δήμητρα Παπανδρέου είναι μια γυναίκα που πιστεύει στον Θεό και το φετινό καλοκαίρι επισκέφτηκε και το Μοναστήρι του Ταξιάρχη στον Μανταμάδο στη Λέσβο.

Όπως δήλωσε στην “Ontime”: “Η σκέψη μου, η ψυχή μου και το μυαλό μου βρίσκεται στη Λέσβο, με όλα αυτά που συμβαίνουν, διότι είναι το νησί που αγαπάω και είμαι συναισθηματικά δεμένη. Φέτος μάλιστα ανακάλυψα και τη Μονή Λειμώνος στη Λέσβο που αξίζει κάποιος να επισκεφτεί”.

ΠΗΓΗ: ONTime

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ