Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: Θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδάκι με τον Ανδρέα – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” του Open μίλησε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου για τον αείμνηστο ηγέτη του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου. Παράλληλα, αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν ασχολήθηκε με την πολιτική.

“Τον ρώτησα κάποια στιγμή πώς θα έβλεπε την εμπλοκή μου με τα πολιτικά. Μου είπε “άκου να σου πω, εδώ επιβουλεύονται εμένα, το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται ποτέ να σε δεχτεί”. Θα ήθελα να μπορούσα να δώσω περισσότερα στον κόσμο στον τομέα της ανθρωπιάς, της υγείας, της πείνας, της φτώχειας, θα ήθελα να κάνω πράγματα, που δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω”.

Όσο για το αν βλέπει στα όνειρά της τον Ανδρέα Παπανδρέου είπε: “Ο Ανδρέας αποτελεί το 90% περίπου από τα όνειρά μου, φαντάσου πόσο έχει σφραγίσει τη ζωή μου. Είναι κάτι που και να θέλω δεν μπορώ να το αποφύγω”. Ερωτηθείσα αν έχει κάτι σαν φυλαχτό μαζί της που να της θυμίζει τον Ανδρέα έδειξε την καρδιά και το κεφάλι της: “Έχω πολλά πράγματα από εκείνον, εδώ κι εδώ, αποθηκευμένα. Ένα πολύ μικρό σταυρουδάκι που εκείνος μου είχε χαρίσει. Συνηθίζω να το φοράω στις περισσότερες μέρες του χρόνου”.

Στην ερώτηση αν της λείπει ένας άνδρας που ενδεχομένως να μην λέγεται Ανδρέας αλλά να μπορεί να βάζει πλάτη για τη γυναίκα του, είπε: “Έχω ξαναπεί ότι είμαι ένα βαρύ πακέτο για κάθε άνδρα και το καταλαβαίνουν αυτό ίσως οι άνδρες και δεν είμαι σε μία φάση να προσελκύω άνδρας. Δεν πιστεύω ότι θα με αγαπήσει άλλο ς άνθρωπος όπως με αγάπησε εκείνος. Θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδάκι τότε αλλά ήταν οι συνθήκες πάρα πολύ δύσκολες”.

Δείτε το βίντεο από το Open:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ