Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε κατά των επικριτών της Τούνη – “Γι’ αυτό θα μείνετε μια ζωή στα 800 ευρώ”

Ξέσπασε μέσω Instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη , μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη για το επίδομα των 800 ευρώ και τους «τεμπέληδες”.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη υποστήριξε δημόσια την καλή της φίλη και μίλησε με σκληρά λόγια σε εκείνους που την κατακρίνουν.

«Συνειδητοποιώ για ακόμη μια φορά πόσο σκ@τόκοσμος είναι αυτός που ζούμε. Είστε τόσο τίποτα; Να επιτίθεστε σε μια γυναίκα που παλεύει για να ζήσει, κάνει τη δουλειά της, δεν σας ενοχλεί, δεν σας έχει ενοχλήσει ποτέ. Ποιο είναι το πρόβλημά σας; Πείτε μου ειλικρινά. Τι σας ενόχλησε η Τούνη και η κάθε Τούνη; Το ότι κάποιοι είστε βολεψάκηδες και μη το αρνηθείτε γιατί μόνοι σας τα γράφετε στα σχόλια, “πήρα 800 ευρώ και τώρα θα αράξω”.

Το ότι είστε εσείς τέτοιοι άνθρωποι και είναι άτομα τα οποία είναι ακόμα έξω και παλεύουν για τη δική τους επιβίωση, δε σας ακουμπάει. Αλλά εσείς είστε οι μάγκες, παίρνετε τα 800 ευρώ και είστε μάγκες. Και μετά σας ενοχλεί η ταμπέλα τεμπέληδες. Για αυτό θα μείνετε μια ζωή στα 800 ευρώ και στα δανεικά των φίλων σας, για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε το νοίκι σας, το ρεύμα σας, το νερό σας και θα κάθεστε πίσω από μια οθόνη και θα κρίνετε και θα κατακρίνετε ανθρώπους που είναι πραγματικά εκεί έξω και ρισκάρουν για την επιβίωσή τους και για ένα καλύτερο μέλλον» είπε εμφανώς εκνευρισμένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ