Δήμητρα Αλεξανδράκη για Ιωάννα Τούνη: Έχει σοβαρά προβλήματα που ο κόσμος δεν τα γνωρίζει

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για την πολύ καλή της φίλη, Ιωάννα Τούνη, με αφορμή την ανάρτησή της που είχε προκαλέσει σάλο για την αεροπορική εταιρεία η οποία της χρέωσε εξτρά 40 ευρώ, επειδή η χειραποσκευή της ήταν υπέρβαρη.

Το μοντέλο υπερασπίστηκε την Ιωάννα Τούνη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” στον ALPHA. Τόνισε ότι η γνωστή influencer εργάζεται σκληρά και ότι πλέον κατακρίνεται για ό,τι και να κάνει.

Δήμητρα Αλεξανδράκη για Ιωάννα Τούνη: Οι περισσότεροι θα αντιδρούσαν έτσι

«Ό,τι κι αν κάνει πλέον η Ιωάννα, λιθοβολείται. Εργάζεται σκληρά και έχει σοβαρά προβλήματα που ο κόσμος δεν τα γνωρίζει. Πολλοί έχουν τύχει να είναι στο αεροδρόμιο και να γίνονται τέτοιες παρεξηγήσεις. Οι περισσότεροι θα αντιδρούσαν έτσι. Εμένα μου έχουν χάσει βαλίτσα, απλά πρέπει να υπάρχει λίγη ψυχραιμία και υπομονή», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τον σύντροφό της και τις προτάσεις γάμου που έχει αρνηθεί στο παρελθόν, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε: «Είμαι βούτυρο κι αυτός καλοριφέρ. Μετά από δύο “όχι” που είπα σε προτάσεις γάμου, αυτός ο άνθρωπος με κέρδισε και το “ναι” βγήκε αβίαστα».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ