Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έκλεισε τα 32 και το γιόρτασε με ένα λαμπερό πάρτι – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα βίντεο και φωτογραφίες από το λαμπερό πάρτι που έκανε για τα γενέθλιά της δημοσίευσε στα social media η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

To μοντέλο την Τετάρτη (13/07) έκλεισε 32 χρόνια ζωής και το γιόρτασε στην αυλή του σπιτιού της, μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ανάμεσα σε αυτούς που την τίμησαν με την παρουσία τους ήταν τόσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη, που απασχόλησαν με τις… φήμες του χωρισμού τους όσο και ο νικητής του Survivor, Στάθης Σχίζας με την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Την Πέμπτη (14/07) η Δήμητρα Αλεξανδράκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα σύνολο φωτογραφιών και βίντεο με τα highlight της γιορτινής βραδιάς.

Στα αποσπάσματα φαίνεται ο στολισμός – υπερπαραγωγή που της ετοίμασαν στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού της, η 6όροφη τούρτα της και το μπουφέ με τα λαχταριστά εδέσματα.

Εντύπωση προκαλεί το φανταχτερό φόρεμα που φόρεσε, όπως φαίνεται κι από τα βίντεο που εμφανίζεται να χορεύει. Μάλιστα, σε ένα από τα βίντεο οι καλεσμένοι της τής τραγουδούν για τα γενέθλιά της, με το μοντέλο στη συνέχεια να σβήνει το κεράκι της.

Την ανάρτησή της συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο μεταξύ άλλων ευχαριστεί όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της ξεχωριστής αυτής βραδιάς, αλλά κι εκείνους που βρέθηκαν στο πλευρό της για να γιορτάσουν μαζί.

Δείτε την δημοσίευση που έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ