Δήλωση-σοκ της Σαρλίζ Θερόν για τον 7χρονο γιο της – ΦΩΤΟ – BINTEO

Εδώ και χρόνια η Σαρλίζ Θερόν δέχεται βολές επειδή ντύνει τον -σήμερα- εφτάχρονο γιο της Τζάκσον με φορέματα και τον μεγαλώνει σαν κορίτσι. Πριν από λίγες ημέρες, σε συνέντευξή της στην Daily Mail, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο συμβαίνει αυτό, ενώ η Χολίγουντιανή σταρ όταν απευθύνεται στον γιο της, τον αποκαλεί “αυτή”.

Όπως τονίζει, ο Τζάκσον είναι τόσο κορίτσι όσο και η τριών ετών αδερφή του Όγκαστ.

“Ναι, κι εγώ νόμιζα ότι ήταν αγόρι. Μέχρι που ήταν τριών ετών και με κοίταξε στα μάτια λέγοντάς μου, “δεν είμαι αγόρι” Οπότε τώρα έχω δύο όμορφες κόρες, και όπως κάθε γονιός θέλω να τα προστατεύσω και να τα δω να εξελίσσονται. Γεννήθηκαν αυτό που είναι και θα βρουν αυτό που είναι όσο μεγαλώνουν αλλά και και αυτό που θέλουν να γίνουν, αυτό δεν θα το αποφασίσω εγώ. Ο ρόλος μου ως γονιός είναι να στέκομαι κοντά τους και να τα αγαπώ και να διασφαλίσω να έχω όσα χρειάζονται ώστε να γίνουν αυτό που επιθυμούν. Και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για τα παιδιά μου για να έχουν αυτό το δικαίωμα και να τα προστατεύσω” επεσήμανε η Θερόν, η οποία είπε ότι έχει πρότυπο τη μητέρα της.

“Μεγάλωσα σε μια χώρα όπου οι άνθρωποι ζούσαν με μισές αλήθειες και ψέματα και κανείς δεν ήταν ειλικρινής και ανατράφηκα να μην είμαι κι εγώ έτσι. Η μητέρα μου μου δίδαξε να μιλάω, πρέπει να ξέρεις, όταν τελειώνει αυτή η ζωή, ότι έζησες την αλήθεια που σου άρεσε και τίποτα αρνητικό και βγήκε από αυτό”.

Υπενθυμίζεται ότι η Θερόν μεγάλωνε με έναν πατέρα αλκοολικό που κακοποιούσε τη μητέρα της, η οποία τον σκότωσε σε πράξη αυτοάμυνας όταν η σταρ ήταν 15 χρονών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ