Δίδυμα περιμένουν πάλι η Αμάλ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ;

Είκοσι έναν μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων τους Έλα και Αλεξάντερ, δημοσίευμα ταμπλόιντ θέλει τη δικηγόρο και ακτιβίστρια Αμάλ Κλούνεϊ να είναι και πάλι έγκυος και μάλιστα να περιμένει δίδυμα.

Σύμφωνα με το Woman’s Day New Zealand, το διάσημο ζευγάρι αναμένεται να καλωσορίσουν τα δίδυμα παιδιά τους, κάτι που όπως ισχυρίζεται το δημοσίευμα επιβεβαιώνεται από τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Αμάλ, την οποία επέδειξε σε πρόσφατη εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί σε εκδήλωση στο Εδιμβούργο. Όσο για το ότι περιμένει δίδυμα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι αυτό το πρόδωσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ ο οποίος πάλι σε εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί έδειξε με τα δάχτυλά του τον αριθμό 4, προϊδεάζοντας για την απόκτηση διδύμων. Συνεχίζει μάλιστα το ταμπλόιντ περιοδικό σημειώνοντας ότι η Αμάλ επιλέγει φαρδιά ρούχα τελευταία ώστε να μην προδώσουν το μυστικό της. “Είναι υπέροχοι γονείς αλλά η Έλα και ο Αλεξάντερ μεγαλώνουν γρήγορα. Η Αμάλ και ο Τζορτζ ξέρουν ότι αν θέλουν και άλλα παιδιά, δεν θα πρέπει να περιμένουν”.

Ωστόσο, το Gossip Cop επιβεβαιώνει ότι η Αμάλ όχι μόνο δεν περιμένει δίδυμα αλλά ούτε καν είναι έγκυος. Επικαλείται και το ψευδές δημοσίευμα του ΟΚ! πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά και τις δηλώσεις του Τζορτζ αλλά και της Αμάλ ότι δύο παιδιά είναι αρκετά. Συγκεκριμένα η Αμάλ είχε δηλώσει “είμαι ήδη 39 χρονών και απέκτησα τα παιδιά μου μεγάλη” και ο Τζορτζ όταν ρωτήθηκε αν δύο παιδιά είναι αρκετά είχε πει: “Tελειώσαμε. Δύο είναι αρκετά”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ