Διαζύγιο – βόμβα στην ελληνική showbiz: Χώρισαν έναν μήνα μετά τη γέννηση της κόρης τους – ΒΙΝΤΕΟ

Τον χωρισμό με τον σύζυγό της ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης τους αποκάλυψε η Γωγώ Γαρυφάλλου στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Ναι ισχύει, χώρισα. Τώρα γέννησα, τώρα υπέγραψα και το διαζύγιό μου και είμαι μία χαρά. Επέλεξα έναν άνθρωπο να κάνω ένα παιδί, είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος, απλά εμείς οι δύο δεν ταιριάξαμε. Το να έχουμε καβγάδες και μπροστά σε ένα παιδάκι που ήρθε τώρα στη ζωή… είπαμε καλύτερα και οι δύο μαζί να το διαλύσουμε. Όλα μαζί, γνωριμία γάμος, γέννηση, διήρκησε έναν χρόνο» είπε χαρακτηριστικά το “Γωγουλίνι”.

«Στην αρχή ήταν αλλιώς τα πράγματα, μετά άλλαξαν. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο ούτε από την πλευρά του ούτε από την πλευρά μου. Είναι όλα πολύ ανθρώπινα, πολιτισμένα.Υπήρχαν κόντρες, διαφωνίες. Με τον ερχομό της μπεμπούλας ήρθαν τα πάνω κάτω. Είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες. Υπάρχει αγάπη μεταξύ μας όμως δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε σαν ζευγάρι. Χώρισα στις 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου», πρόσθεσε η Γωγώ Γαρουφάλου.

Σε τηλεφωνική της παρέμβαση στην εκπομπή διευκρίνισε ότι «κανένας χωρισμός δεν είναι ευχάριστος. Τα αντιμετωπίζω ευχάριστα όλα γιατί δεν έχω καβγάδες πλέον με τον μπαμπά της κόρης μου. Έχουμε μία άψογη φιλική σχέση γιατί έχουμε έναν κοινό στόχο: να δώσουμε πάρα πολύ αγάπη στο μωρό. Οι καβγάδες ξεκίνησαν μετά τη γέννα. Κοινή ήταν η απόφαση».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.