Deva Kassel: Η κόρη της Monica Bellucci εντυπωσιάζει στην καμπάνια των Dolce & Gabbana

Η Deva Cassel είναι νέα, όμορφη και αδιαμφισβήτητα προνομιούχα. Η 16χρονη κόρη της Monica Bellucci και του Vincent Cassel, έχει κληρονομήσει τόσο την ομορφιά όσο και το ταλέντο των διάσημων γονιών της. Ξεκινώντας τα πρώτα της βήματα στο modeling, έχει κάνει ήδη αξιόλογες συνεργασίες στον χώρο της μόδας. Μία από αυτές είναι και η νέα καμπάνια των Dolce & Gabbana, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Στις φωτογραφίες, που έχουν κυκλοφορήσει για την προώθηση του νέου αρώματος του οίκου, η Deva είναι πραγματικά εκθαμβωτική. Με καλοκαιρινή διάθεση και ασύγκριτη αισθητική, το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Έντονα χρώματα, όμορφα λουλούδια και ειδυλλιακές τοποθεσίες συγκροτούν την πιο φρέσκια καμπάνια. Οι λήψεις, όπως ήταν αναμενόμενο, έγιναν απευθείας viral.

Η ομοιότητα με τη μητέρα της, δεν περνάει απαρατήρητη. Τα μελαχρινά μαλλιά της και το χαμόγελό της, μας θυμίζουν τη Monica Bellucci. Ωστόσο, τα μάτια της είναι σίγουρα από τον πατέρα της. Η Deva αγαπάει τη μόδα και θέλει να ασχοληθεί περαιτέρω με αυτόν τον χώρο. Ανυπομονούμε λοιπόν να δούμε τις μελλοντικές συνεργασίες της και – γιατί όχι; – να δούμε μητέρα και κόρη μαζί σε κάποια φωτογράφιση.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ