Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο με την κόρη της και το σχόλιο της Άννας Βίσση

Στο Κατράκειο Θέατρο εμφανίστηκαν οι Δέσποινα Βανδή και Γιώργος Θεοφάνους την Τετάρτη, στον πρώτο σταθμό της καλοκαιρινής τους περιοδείας, χαρίζοντας στο κοινό τους μια απολαυστική μουσική εμπειρία. Αποκορύφωμα της βραδιάς μεταξύ άλλων αποτέλεσε η συγκινητική στιγμή που η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, ανέβηκε επί σκηνής για να τραγουδήσει μαζί με την μητέρας της.

Μάλιστα, η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσίευσε την Παρασκευή ένα βίντεο, το οποίο απαθανατίζει μητέρα και κόρη να κάνουν πρόβα μια ημέρα πριν την συναυλία της.

“Η πρώτη μας και τελευταία πρόβα που κάναμε μια μέρα πριν τη συναυλία στο Κατράκειο! Το stage στηνόταν κι εμείς σε μια γωνία με το μαέστρο μας κάναμε μια προσπάθεια να δούμε πως βγαίνει! Αστέρι μου!”, έγραψε στην λεζάντα η Δέσποινα Βανδή, επισημαίνοντας στην ανάρτησή της την Μελίνα Νικολαιδη, φυσικά!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δημοσίευσή της συγκέντρωσε σωρεία σχολίων, ανάμεσα τους κι ένα της… Άννας Βίσση. “Μπράβο και στις δυο για διαφορετικούς λόγους. Ταιριαστές οι φωνές και πιο ταιριαστή ακόμα η σχέση”, σημείωσε η Άννα Βίσση.

“Αχ Άννα μου! Καλά να είναι τα παιδιά μας! Ευτυχισμένα και γερά κι εμείς μαζί τους!”, της απάντησε με την σειρά της η Δέσποινα Βανδή.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Δέσποινα Βανδή με το σχόλιο της Άννας Βίσση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ