Δέσποινα Βανδή: Τι απάντησε στους τραγουδιστές που παρεξηγήθηκαν επειδή δεν ακούστηκαν τα τραγούδια τους στο “Chart Show”

Την Δέσποινα Βανδή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ANT1, στα παρασκήνια του “Chart Show” για το δεύτερο επεισόδιο της μουσικής εκπομπής.

Ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων ρώτησε την Δέσποινα Βανδή για την ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη, αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει τα σχόλια που δεν είναι θετικά.

Όσον αφορά στον Νίκο Μαστοράκη, η γνωστή τραγουδίστρια είπε on camera ότι: «Ήταν σκληρή η ανάρτησή του; Αλήθεια; Τα αρνητικά σχόλια τα έχω συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν γίνεται να πρωταγωνιστείς σε οτιδήποτε, είτε στο θέατρο, είτε στο τραγούδι και να μην υπάρχουν αρνητικά σχόλια. Είναι μέσα στο παιχνίδι κι αυτά, δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους. Είναι φοβερά ανυπόφορο αν κινείσαι με αυτόν τον γνώμονα».

Στη συνέχεια, η Δέσποινα Βανδή απάντησε στους τραγουδιστές που παρεξηγήθηκαν επειδή δεν ακούστηκαν τα τραγούδια τους στην εκπομπή του ALPHA: “Το θέμα είναι ότι άρεσε πολύ η εκπομπή. Εμένα αυτό με ικανοποιεί. Ακούμε πολύ όμορφα τραγούδια, δεν υπάρχουν διαγωνισμοί εδώ. Δεν υπάρχουν βραβεία. Τραγούδια που έχουν αντέξει στον χρόνο. Και για τις παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί, υπάρχει ένας αλγόριθμος και μία συγκεκριμένη ομάδα που το έχει ξανακάνει για να φτάνουμε όσο γίνεται πλησιέστερα στην αλήθεια. Με διαφάνεια. Πάνω απ’ όλα για τα τραγούδια θέλουμε να μιλήσουμε, δε διακυβεύεται η καριέρα κανενός. Ούτε αφαιρείται, ούτε προστίθεται”.

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα είπε η Δέσποινα Βανδή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ