Δέσποινα Βανδή: Η απάντησή της όταν ρωτήθηκε «πώς θα ήθελες να σου κάνει πρόταση γάμου ο Βασίλης»

Μία αιφνιδιαστική ερώτηση έκανε ο Νίκος Κοκλώνης στην Δέσποινα Βανδή, στο αποψινό live του J2US. «Πώς θα ήθελες να σου κάνει πρόταση γάμου ο Βασίλης;», ρώτησε ο παρουσιαστής την τραγουδίστρια, η οποία του απάντησε με αναφορά… στην «Σταχτοπούτα».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαριάντα Πιερίδη ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους στην σκηνή. Ο Νίκος Κοκλώνης, επηρεασμένος από το τραγούδι που ερμήνευσαν, τους είπε: «Εσύ, (σ.σ. Άρη), θα ορίσεις ημερομηνία γάμου με το Μαράκι; Θέλω την πρόταση να την κάνεις στη σκηνή του J2US. Την κανονική πρόταση, να κλαίει».

«Μ’ άρεσε αυτό που είπες! ‘Την κανονική, να κλαίει’! Δηλαδή ότι μια γυναίκα, όταν της κάνουν πρόταση γάμου, κλαίει από συγκίνηση ε; Τι λες τώρα;» είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

«Δεν κλαίει; Τι λέει, «έλα μωρέ, εντάξει, μου το είπε»; Τι λέει; Εσένα άμα σου κάνουν πρόταση γάμου; Μισό λεπτό να το συζητήσουμε! Πώς είναι για σένα η πιο ωραία πρόταση γάμου; Πώς θα ήθελες να σου κάνει πρόταση γάμου ο Βασίλης;», ρώτησε ο παρουσιαστής.

Αρχικά, η Δέσποινα Βανδή ακούστηκε να αναρωτιέται: «Τι λέει;». Και στη συνέχεια απάντησε: «Εγώ αντιπαρέρχομαι και λέω ότι θα πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί όλα τα παραμύθια τελειώνουν στον γάμο. Δεν συνεχίζεται κανείς, δεν υπάρχει δεύτερος όμως. Στην Σταχτοπούτα μετά υπάρχει κάτι άλλο; Δεν μας το έχουν πει! Δεν μας το έχουν πει! Λοιπόν, πάμε στα παιδιά».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ