Δέσποινα Βανδή: Δεν κοιμάμαι με την άποψη του καθένα, αλλά σε μια αγκαλιά

«Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει restart στη ζωή του, όποτε θέλει» δήλωσε η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και στην οποία μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά της βήματα όσο και για την προσωπική της ζωή.

Αρχικά, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις εμφανίσεις της, λέγοντας πως «τον Μάιο θα τελειώσουμε από το Έναστρον. Ήταν πολύ ωραία συνεργασία με τις Melisses. Η αγαπημένη μου στιγμή στο πρόγραμμα είναι η έναρξη και η πρώτη στιγμή που βγαίνουμε με τον Χρήστο Μάστορα με το “Γεια”».

«Το YaHabibi είναι δύο κόσμοι που συναντιούνται, κάτι που δεν το έχω ξανακάνει και αυτό ήταν πρόκληση για εμένα», είπε στη συνέχεια.

Σε ερώτηση για τις αλλαγές στη ζωή της, η Δέσποινα Βανδή τόνισε: «Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει restart στη ζωή του, όποτε θέλει. Αυτή η μεταστροφή έρχεται εκεί κοντά στα 40. Οι άνθρωποι είμαστε εγκλωβισμένοι να κάνουμε πράγματα που θεωρούμε οικεία. Μου ήταν πολύ δύσκολο να βγάλω το ποδαράκι μου έξω από τον κύκλο της ασφάλειας. Μετά τα 40 άρχισα να νιώθω ενστικτωδώς ότι κάτι άλλο πρέπει να κάνω. Για να φτιάξεις μία ομελέτα, πρέπει να σπάσεις αυγά. Για φαντάσου μια μέρα να πεθάνεις και να μην έχεις τολμήσει πράγματα που ήθελες να κάνεις και κάποιες περιοριστικές πεποιθήσεις να σε κρατούσαν πίσω. Έτσι τόλμησα και έκανα θέατρο και τηλεόραση, ενώ έλεγα “τι σχέση έχω εγώ με την τηλεόραση και αν ο κόσμος δεν με συμπαθήσει;”. Μπορεί και κάποιοι να μην με συμπαθούν, τι να κάνω;».

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι το λιμάνι μου, η χαρά μου

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η τραγουδίστρια σημείωσε πως: «Τον έρωτα δεν τον επιδίωξα, προέκυψε. Και δεν προκύπτει ποτέ τίποτα τυχαίο στη ζωή μας. Συμβαίνει γιατί κάτι δεν είναι καθόλου καλά, μάλλον και σου συμβαίνει. Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι ευτυχισμένος. Το τι άποψη μπορεί να έχει ο και καθένας δεν με απασχολεί καθόλου. Δεν κοιμάμαι τα βράδια με την άποψη του καθένα, κοιμάμαι σε μια αγκαλιά, έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο αισθάνομαι αρμονία, πόθο, χαρά, αισθάνομαι παιδί, γυναίκα, τόσα πολλά πράγματα. Είναι το λιμάνι μου, είναι η χαρά μου».

«Είμαστε εγκλωβισμένοι, γιατί έτσι είμαστε μεγαλωμένοι. Υπάρχει συγκεκριμένο σημείο στο πότε θα σπουδάσεις, θα κάνεις παιδιά. Ποιος σου είπε ότι μια γυναίκα 50 χρονών αν θέλει να κάνει παιδί, δεν μπορεί να κάνει; Μπορεί να γίνει μάνα εάν θέλει. Όταν κοιτάξεις στην ουσία τι είναι αυτό που εσένα σε κάνει χαρούμενο δεν υπάρχει ηλικία σε αυτό το πράγμα. Όταν κάτι σε γεμίζει γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος και λειτουργείς καλύτερος στο περιβάλλον σου, γίνεσαι καλύτερη μαμά. Τα παιδιά αυτό που θέλουν είναι να έχουν ευτυχισμένους γονείς. Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι τα παιδιά μας να είναι καλά και από τη στιγμή που είναι καλά, είμαστε κι εμείς πάρα πολύ ευτυχισμένοι», υπογράμμισε η Δέσποινα Βανδή στη συνέντευξη που παραχώρησε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ