Δέσποινα Μοίρου: Ήταν ζευγάρι με τον Τζακ Νίκολσον

H Δέσποινα Μοίρου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ» και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στον γάμο της με τον κιθαρίστα των Pink Floyd, Scott Page και στην άγνωστη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον Τζακ Νίκολσον.

«Ο Αλ Πατσίνο ήταν ο δάσκαλος μου και ο μέντορας μου. Συνεχίζει να είναι μέντορας μου και ετοιμάζω μια ταινία για να τον τιμήσω. Με τον Τζακ Νίκολσον υπήρξα ζευγάρι, ο οποίος πρόσφατα μίλησε για μένα στον ξένο Τύπο» ανέφερε η ηθοποιός.

Μιλώντας για τον γάμο της με τον Scott Page των Pink Floyd η Δέσποινα Μοίρου είπε: «Έχουμε ήδη αρραβωνιαστεί και παντρευτεί στο Χόλιγουντ, αλλά εγώ θέλω έναν δεύτερο γάμο. Στην πατρίδα μου, το Σουφλί».

Η γοητευτική ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο “Λοιπόν” είχε δηλώσει πως της αρέσουν οι “ώριμοι άνδρες”.

«Μ’ αρέσουν οι αληθινά ώριμοι άντρες. Όταν βλέπω άσπρα μαλλιά τρελαίνομαι και πολλές φορές τους λέω “είσαι μικρός για μένα, όταν πάρεις σύνταξη τα λέμε πάλι”. Πολλές φορές μάλιστα με ελκύουν οι άσχημοι εμφανισιακά αλλά με προσωπικότητα. Δήλωνα από νεαρή ηλικία ότι δεν με αφορά η εξωτερική εμφάνιση αλλά η εσωτερική» είχε πει η Δέσποινα Μοίρου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ