Δέσποινα Μοιραράκη: Η απώλεια που της κόστισε και ο άγνωστος γιος της

Στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη η Δέσποινα Μοιραράκη η οποία μίλησε για το ιδιαίτερο ταλέντο στις πωλήσεις, ενώ μοιράστηκε και στιγμές που καθόρισαν την πορεία της ζωής της.

Μεταξύ άλλων θυμήθηκε τα νεανικά της χρόνια, το ξεκίνημά της όταν για πρώτη φορά αντίκρισε αντίκες στο Γιουσουρούμ, τους πλειστηριασμούς που έκανε στο Μοναστηράκι με το σφυράκι της μητέρας της, αλλά και τα σπάνια αντικείμενα που πέρασαν από τα χέρια της.

Επίσης, μίλησε με ενθουσιασμό, για τη νέα της εκπομπή Cash or Trash και έστειλε το μήνυμά της στον Τάκη Ζαχαράτο.

«Έγινα πολύ μικρή μαμά και το πρώτο μου παιδί, τον Γιώργο, τον απέκτησα το 1979 και τον Τάσο μου το 1986. Είμαι μητέρα δύο βιολογικών παιδιών από τον πρώτο μου σύζυγο. Ο πρώτος μου σύζυγος είχε ένα παιδάκι από προηγούμενο γάμο και χώρισε για να παντρευτούμε, τον Γιάννη Μοιραράκη. Είναι μέχρι σήμερα μαζί μου κι έχω μεγαλώσει τρία πανέμορφα αγόρια, τρία καταπληκτικά παιδιά. Τα μεγάλωσα μόνη μου και μετά χώρισα με τον σύζυγο» είπε η Δέσποινα Μοιραράκη και συνέχισε:

«Το παιδί του πρώτου μου άντρα το έχω εγώ κι είναι μέχρι σήμερα μαζί μου. Μα έχω πει επανειλημμένως μητέρα δεν είναι μόνο αυτή που γεννά ένα παιδί… Του έδωσα πολλή αγάπη και τρυφερότητα, είμαι πολύ δοτικός άνθρωπος. Μέχρι τώρα είμαστε μαζί με το παιδί, τον πάντρεψα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ