Δέσποινα Μοιραράκη: Αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Δέσποινα Μοιραράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε και για το πώς γνωρίστηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Μιλώντας για το τσαντάκι της Αλίκης Βουγιουκλάκη από τη “Μοντέρνα Σταχτοπούτα” που είχε φέρει παίκτρια στο “Cash or Trash”, η Δέσποινα Μοιραράκη είπε: «Το τσαντάκι της Αλίκης Βουγιουκλάκη από την «Μοντέρνα Σταχτοπούτα» δεν πουλήθηκε. Εγώ θα το αγόραζα μόνο συναισθηματικά για να έχω κάτι από την Αλίκη.

Αλλά προσωπικά το συγκεκριμένο δεν θα το αγόραζα γιατί εγώ με την Αλίκη είχα μαζί της επικοινωνία. Της πούλησα χαλιά, έχω φωτογραφίες, μου ‘χει χαρίσει κάτι, μου είχε δώσει μάλιστα ένα πολύ ωραίο δαχτυλίδι. Έχω δηλαδή κάτι να την θυμάμαι».

Η γνωριμία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Αναφερόμενη στο πώς γνωρίστηκε με την μεγάλη ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου, η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι: «Με πήρε τηλέφωνο την ώρα που έκανα εκπομπή στη τηλεόραση και είπε ότι “Θέλω να μιλήσω με την κυρία Μοιραράκη” και μου λέει μία κοπέλα “Κυρία Δέσποινα ελάτε γρήγορα έχει πάρει μία κυρία και λέει ότι είναι η Βουγιουκλάκη και θέλει να σας μιλήσει”, ήταν ζωντανά τότε τα προγράμματα.

Κάνω κάτι στο μικρόφωνο και λέω “Παρακαλώ” και μου λέει αυτή “Έλα Δεσποινάκι, είμαι στην κουζίνα, μασουλάω και σε βλέπω”. Της λέω “Αλικάκη μου!”, την κατάλαβα από την φωνή της.

Από κει και πέρα πήγα στο σπίτι της, της πήγα χαλιά για το Θεολόγο, τότε βγαίναμε έξω. Στεναχωρήθηκα μετά πραγματικά, είχα πάει να την δω και στο νοσοκομείο, στο τέλος της ζωής της. Δεν κάθισα πολύ, 5 λεπτά στο ιατρικό κέντρο πήγα. Μου λέει “Σ’ ευχαριστώ πολύ που ήρθες”, της λέω “Άντε,  ο γιος μου σε περιμένει να έρθουμε στο σπίτι σου να φάμε γεμιστά”».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ