Δένια Μιμερίνη: Η Ρηνιώ του «Έρωτα φυγά» ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη της κωμωδία

Η ηθοποιός σύντομα θα μας δείξει μια διαφορετική πλευρά του ταλέντου της στη θεατρική σκηνή.

Νάντια Ρηγάτου

Η Δένια Μιμερίνη από τα πρώτα της κιόλας βήματα μας φανερώνει την καλλιτεχνική της ανησυχία.

Την ώρα που γνωρίζει επιτυχία ως πολύπαθη «Ρηνιώ» στην δραματική σειρά «Έρωτας φυγάς» και κερδίζει τις εντυπώσεις στην παράσταση «Ολεάννα –Reloaded» στο θέατρο Καλλιρόης ετοιμάζεται παράλληλα να δοκιμάσει και το είδος της κωμωδίας.

Θα πρωταγωνιστήσει στην εκρηκτική κωμωδία «Πίσσα και Πούπουλα» που ανεβαίνει το Σάββατο στις 2 Μαρτίου για και όλα τα Σαββατοκύριακα του Μαρτίου στο θέατρο Arroyo!

Η Δένια Μιμερίνη θα υποδυθεί την Ελένη , μια συναρπαστική ηρωίδα με μπόλικη δόση τρέλας ενώ στη σκηνή θα μας δείξει και τις χορευτικές της ικανότητες.

Μαζί της οι ηθοποιοί: Κωνσταντίνα Δαούτη, Γιώργος Κουμούτσος, Αναστασία Νάστια Ντεντιάεβα, Θωμάς Παπαδάκης, Νατάσα Παπανδρέου, Νικόλας Χατζηβασιλειάδης

Λίγα λόγια για το έργο

Ο έρωτας είναι δύσκολη υπόθεση, ειδικά σε έναν κόσμο που κινείται πιο γρήγορα από εμάς. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν τρεις φίλες σε ένα μπαρ οι οποίες, απογοητευμένες από την τροπή που έχει πάρει η αισθηματική τους ζωή, ψάχνουν το μονοπάτι που θέλει να ακολουθήσει η καθεμιά. Τι γίνεται όμως όταν αυτά τα μονοπάτια μπλέκονται μεταξύ τους; Ένα εκρηκτικό μείγμα από ερωτικές αντιζηλίες, ροζ χειροπέδες, αποτυχημένες ψυχοθεραπείες, μεθύσια, διαλογισμούς, ακριβά κοσμήματα, και πολλά ακόμα, που θα οδηγήσουν τις τρεις φίλες σε μια σύγκρουση που ξεπερνάει κάθε προσδοκία.

 

«Πίσσα και Πούπουλα» στο θέατρο Arroyo (Μεγ.Αλεξάνδρου 128, Αθήνα)

Από το Σάββατο στις 2 Μαρτίου για και όλα τα Σαββατοκύριακα του Μαρτίου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ