David και Victoria Beckham γιόρτασαν 22 χρόνια γάμου

Ένα από τα πιο αγαπημένα διάσημα ζευγάρια παγκοσμίως είναι ο David και η Victoria Beckham, που έχουν μάλιστα συνδέσει, εκτός από την προσωπική, και την επαγγελματική τους ζωή, παρόλο που φαινομενικά είχαν εντελώς διαφορετικές καριέρες.

Εκείνος παγκοσμίου φήμης άσος του ποδοσφαίρου και super star της Αγγλίας, εκείνη μέλος του πιο διάσημου girl band των 90s Spice Girls, συναντήθηκαν και ερωτεύτηκαν από την πρώτη στιγμή, και έκτοτε δεν χώρισαν ποτέ. Μαζί απέκτησαν τέσσερα παιδιά τους Brooklyn, Romeo, Cruz και την μικρή Harper.

Οι ίδιοι γιόρτασαν τα 22 χρόνια γάμου τους με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media. Η Victoria ανέβασε ένα υπέροχο βίντεο με κοινές προσωπικές τους στιγμές με τα παιδιά τους από ταξίδια, εξόδους, αλλά και χαλαρές στιγμές στο σπίτι.

“22 χρόνια μετά, ακόμη φοράμε ασορτί σύνολα. Χαρούμενη επέτειο, σε αγαπώ τόσο πολύ και σε ευχαριστώ πολύ που μου χάρισες αυτά τα υπέροχα παιδιά, ώστε να μπορούμε να φοράμε όλοι τα ίδια,” έγραψε ο David σε post στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αφού ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες, όπου το αγαπημένο ζευγάρι εμφανίστηκε με matchy σύνολα.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ