Damon: “Λυπάμαι τον Brad Pitt”

Damon: “Λυπάμαι τον Brad Pitt”

Υπάρχει άνθρωπος σε αυτό τον πλανήτη που λυπάται τον Brad Pitt και αυτός δεν είναι άλλος από τον Matt Damon, που ξέρει και την ανθρώπινη πλευρά του Brad, εκείνη που θέλει να βρίσει τους παπαράτσι, όταν τον ακολουθούν με τα παιδιά του και δεν του αφήνουν χώρο να αναπνεύσει.

Μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό Esquire, ο Matt Damon δήλωσε, ότι ο ίδιος δεν έχει την ίδια προσοχή από τα μέσα, γιατί δεν είναι παντρεμένος με ηθοποιό, όπως ο Pitt και ότι τον λυπάται. 

“Αν μπορείς να ελέγχεις την celebrity πλευρά των celebrity, τότε αξίζει τον κόπο. Κοιτάζω τον Brad – και το κάνω πολλά χρόνια – και όταν είμαι μαζί του, βλέπω την ένταση της άλλης του πλευράς. Και βλέπω και τους παπαράτσι και το τρελό επίπεδο επιθετικότητας που έχουν για να παραβιάσουν το νόμο και το χώρο του Brad  και αναρωτιέμαι πόσο μπορεί να πουλάνε όλα αυτά”. 

Στη συνέχεια θυμάται τον Brad Pitt να του λέει ότι πηγαίνει τα παιδιά του στο σχολείο και ξαφνικά τα πρόσωπό του σκυθρωπιάζει και είναι σαν να θέλει να βρίσει τους παπαράτσι.

“Ήταν πολύ ευγενικός, αλλά ήθελε να τους βρίσει. Θα έπρεπε να το κάνει. Αλλά δεν μπορεί”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ