Δάκρυσε η Νένα Χρονοπούλου: «Αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν έχουν φύγει από την ζωή μας»

Με δάκρυσα στα μάτια η Νένα Χρονοπούλου μίλησε για τον 18χρονο γιο της, τον Χρήστο, τον Τάσο Μητρόπουλο και το «4amea».

Μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη», αρχικά αναφέρθηκε στον χώρο που έχει δημιουργήσει με τον Τάσο Μητρόπουλο για παιδιά με αναπηρίες: «Ο χώρος ”4ΑΜΕΑ” είναι ο χώρος της καρδιάς μας και τον δημιουργήσαμε με τον άντρα μου, Τάσο Μητρόπουλο. Την έμπνευση μας την έδωσε ο Χρηστάκος μας, είναι ένας χώρος αγάπης υποστήριξης και συσπείρωσης γονέων». Για τον Χρήστο, τον γιο της σημείωσε «είναι ένα παιδάκι το οποίο δεν θα είναι αυτόνομο 100%, αλλά έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον εαυτό του και τις προσδοκίες των γιατρών του».

Αναφορικά με τις δυσκολίες που έχει περάσει στην ζωή της σχολίασε: «Είχα πολύ δυνατό πατέρα και μητέρα και ο τρόπος που μεγάλωσα ήταν αυτός. Ωστόσο, δεν ήξερα και τι μου επεφύλασσε η μοίρα, ότι θα μείνω χήρα στα 39 μου, θα χάσω την γη κάτω από τα πόδια μου με την γέννηση του παιδιού μου. Έμαθα να βλέπω το φως κι όχι το σκοτάδι. Ο Θεός με κράτησε με σώας τας φρένας» και τόνισε «είναι πολλές μαμάδες σαν εμένα».

Ενώ για τον Τάσο Μητρόπουλο, τον σύζυγό της είπε: «Βρέθηκα με έναν άνθρωπο που μοιάζουμε πάρα πολύ. Αφού είχαμε χάσει και οι δύο τους συνανθρώπους μας συναντηθήκαμε και καταλάβαμε ο ένας τον άλλον. Δεν παρεξήγησα ποτέ τα δάκρυα του για την Έλενα Ναθαναήλ, ούτε κι εκείνος τα δάκρυα μου για τον Μάκη Μαυράκη. Αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν έχουν φύγει από την ζωή μας».

Μίλησε επίσης και για το βιβλίο της: «Το βιβλίο μου ”Είμαι παιδί, είμαι άγγελος” είναι μία εγκάρδια προσπάθεια αποδοχής και γνώσης της αναπηρίας» και για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην υποκριτική απάντησε «τώρα μπορώ να γυρίσω στο θέατρο και θα γυρίσω με τον Χρήστο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ