Δαδακαρίδης: Πρέπει να δίνουμε περισσότερο χώρο σε νέους και ταλαντούχους ανθρώπους – ΒΙΝΤΕΟ

Την άποψη ότι στον χώρο του θεάματος πρέπει να δοθούν ευκαιρίες και περισσότερος χώρος σε νέους και ταλαντούχους ανθρώπους για να δημιουργήσουν εξέφρασε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2Night Show”.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, με αφορμή τη κυκλοφορία του νέου κύκλου επεισοδίων της σειράς “Έτερος Εγώ” με τίτλο “Έτερος Εγώ – Κάθαρσις”, ανέφερε τον λόγο που δεν γίνονται αντίστοιχες δουλειές στη μικρή οθόνη.

“Πρέπει να δίνουμε περισσότερο χώρο και όταν είμαστε σε ένα κύριο σταυροδρόμι να έχουμε την ευγενή καλοσύνη μέσα μας να ακουμπάμε αυτό που λέγεται “εγώ”, καμιά φορά και πέντε σκαλιά πιο κάτω και να δίνουμε τη δυνατότητα σε νέους ανθρώπους, σε νέα πράγματα, να μας εκπλήσσουν ευχάριστα. ανέφερε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

“Οφείλουμε να πιστεύουμε στα ελληνικά συνεργεία, στους σεναριογράφους, στους σκηνοθέτες, τους ηθοποιούς. Έχουμε ανθρώπους άξιους και ταλαντούχους και οφείλουμε να είμαστε ανοιχτοί στην ψυχή μας, να τους πιστέψουμε και να τους βοηθήσουμε σε αυτό το πράγμα. Οφείλουμε να είμαστε υποστηρικτικοί γιατί και σε εμάς ήταν υποστηρικτικοί κάποιοι άλλοι άνθρωποι. Λέγοντας το “ευχαριστώ” προσπαθείς για κάτι καλύτερο” κατέληξε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ