Clogs ή σαμπό: Τι ψηφίζουν τα κορίτσια του Instagram;

Εσείς τι θα επιλέγατε; Ένα ζευγάρι άνετα σαμπό ή ξύλινα μοντέρνα τσόκαρα; Ό,τι και να φορέσετε, το σίγουρο είναι ότι θα είστε in. Τα fashion girls του instagram λοιπόν, αψήφησαν το κρύο, άφησαν για λίγο τα ζεστά καλτσάκια τους στην άκρη, και παρουσίασαν τα trends της άνοιξης, όσον αφορά στα παπούτσια. Και από αυτά, διακρίναμε δυο ιδιαίτερες τάσεις που έκαναν εντύπωση, λόγω του μοναδικού χαρακτήρα και της edgy αισθητικής. Και τα δύο διαφορετικά και τα δύο super στιλάτα.

Λατρεμένα τσόκαρα

Τα clogs της άνοιξης διαθέτουν μοντέρνο χαρακτήρα και επιρροές μικρής Ολλανδέζας. Ξύλινα, και ομολογουμένως άνετα, έχουν μαγέψει τις απανταχού fashionistas, οι οποίες τα φόρεσαν μέχρι και στην Εβδομάδα Μόδας. Είναι τολμηρά και δεν περνούν απαρατήρητα, το στιλ τους είναι ιδιαίτερο και προτείνονται μόνο για τα κορίτσια που μπορούν να τα αναδείξουν με την ανάλογη αυτοπεποίθηση. Και, αν και ανήκουν στα χοντροκομμένα παπούτσια, θα λέγαμε ότι η απλοϊκή μορφή τους και το στοιχείο του ξύλου, προσφέρει στα τσόκαρα της άνοιξης μια κομψότητα και μια νεανική αύρα που λίγες θα μπορούσαν να υποστηρίξουν.

Τα cozy σαμπό

Παρόμοιο είδος παπουτσιού θα λέγαμε, μόνο που τα σαμπό τείνουν περισσότερο προς τις παντόφλες. Ωστόσο, δεν θα ήταν η πρώτη φορά που θα βλέπαμε παντόφλες να περπατάνε στον έξω κόσμο και να υποστηρίζουν επάξια ένα καλοστημένο look. Φέτος, τα άνετα σαμπό, επηρεασμένα από την περίοδο της καραντίνας, εμφανίστηκαν εξυπηρετώντας και τους δύο σκοπούς. Άνεση και στιλ, χουχούλιασμα και updated αισθητική, ενώθηκαν και δημιούργησαν ένα παπούτσι για όλες τις καταστάσεις.

Κι από την άλλη, ας μην ξεχνάμε τα χιλιοφορεμένα Crocs, τα οποία έχω ορκιστεί ότι δεν θα φορέσω ποτέ. Αγαπήθηκαν όμως, για την παιχνιδιάρικη αύρα τους και το μοναδικό design, κι αυτό είναι κάτι που δεν αγνοείται εύκολα. Ανήκουν και τα συγκεκριμένα στην κατηγορία των σαμπό και μαντεύουμε ότι θα φορεθούν πολύ, ξανά.

Εσείς, σε ποιο trend ποντάρετε;

Πηγή: InStyle 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ