Χρυσούλα Διαβάτη: Η τελευταία φορά που μιλήσαμε με την Ντίνα Κώνστα – Συγκινούν τα λόγια της

Με συγκίνηση μιλά η Χρυσούλα Διαβάτη για την Ντίνα Κώνστα, τη «δική της Ντένη Μαρκορά» από τους «Δύο Ξένους» σαράντα ημέρες μετά τον θάνατό της.

Η Χρυσούλα Διαβάτη μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso», είπε ότι «τελευταία φορά που μιλήσαμε με την Ντίνα ήταν πέρυσι. Όταν σχεδιάζαμε να κάνουμε κάτι από κοινού στο θέατρο. Τελικά δεν ευοδώθηκε και ίσως είναι και λίγο απωθημένο αυτό. Θα ήταν πολύ σπουδαίο να συνεργαστούμε ξανά. Γιατί δυστυχώς έφυγε η Ντίνα, θα φύγω κι εγώ σε λίγο και θα τελειώσει ο κύκλος αυτός».

Η Χρυσούλα Διαβάτη υποστήριξε ακόμη ότι «από την Ντίνα μου λείπουν ήδη τα γέλια που κάναμε με τις ατάκες που ανταλλάσσαμε αυτοσχεδιάζοντας στους «Δύο Ξένους». Η χημεία ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και αυτό φαίνεται ακόμη και σήμερα που έχει περάσει μια 20ετία από τότε. Όλη αυτή η χημεία βέβαια έγινε μεταξύ μας κατόπιν σκληρής δουλειάς πάνω στους χαρακτήρες σεναρίων».

Σε ερώτηση γιατί δεν ξανασυνεργάστηκαν, η Χρυσούλα Διαβάτη απάντησε ότι «δεν εξαρτιόταν από εμάς εάν θα συνεργαζόμασταν ξανά. Εμείς δεν ήμασταν επιχειρηματίες. Δεν μας ξαναπρότειναν κάτι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.