Χρήστος Βασιλόπουλος: Θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά – ΒΙΝΤΕΟ

Για την κατάσταση που επικρατεί στο Λος Άντζελες εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, μίλησε στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά ο Χρήστος Βασιλόπουλος. Όπως είπε ο γνωστός ηθοποιός από τις 12 Μαρτίου βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του. «Έχω χάσει τις μέρες και αυτό νομίζω ότι συμβαίνει σε όλον τον κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι η Νέα Υόρκη είναι η πρώτη σε κρούσματα και σε θανάτους γιατί είναι η περισσότερο πυκνοκατοικημένη πόλη σε όλες τις ΗΠΑ. Στο Λος Άντζελες υπάρχει απόσταση μεταξύ των κατοικιών, οπότε δεν εξαπλώνεται το ίδιο ο ιός. Η Καλιφόρνια μέχρι στιγμής τα πάει πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

«Μιλάω με τη μητέρα μου κάθε μέρα, είναι καλά. Ο αδελφός μου και οι αδελφές μου είναι καλά. Όλο αυτό νομίζω ότι θα μας κάνει πολύ καλό, κάθε άνθρωπος που αντέχει τη μοναξιά του είναι πολύ πιο δυνατός και πολύ πιο ανθεκτικός σε τέτοιες συνθήκες», πρόσθεσε.

Τέλος, ο Χρήστος Βασιλόπουλος αποκάλυψε ότι πολύ σύντομα η οικογένειά του θα μεγαλώσει καθώς η σύντροφός του περιμένει παιδί. «Έρχονται τα καλύτερα για όλους. Και για μένα ακόμα πιο πολύ, αυτή η χρονιά νομίζω θα είναι πολύ καλή. Έχω την εντύπωση ότι θα μεγαλώσει λίγο η οικογένεια…», είπε χαμογελαστός ο Χρήστος Βασιλόπουλος. «Είναι το πιο ωραίο δώρο…Περιμένουν νινάκι με τη σύντροφό του, ένα βασιλοπουλάκι», εξήγησε η Φαίη Σκορδά μετά το τέλος της επικοινωνίας τους

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ