Χρήστος Βασιλόπουλος: Η δημόσια εξομολόγηση στη Σάρα – ΦΩΤΟ

Της Νίκης Κώτσου,

Ένας από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες, ο Χρήστος Βασιλόπουλος, αν και δεν μας έχει συνηθίσει σε εξωστρεφείς δηλώσεις αγάπης, αυτήν τη φορά έκανε την ανατροπή.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος ζει το δικό του «αμερικανικό όνειρο» μένοντας για πάνω από 10 χρόνια στο Λος Άντζελες, αποφάσισε να εξομολογηθεί τον έρωτά του για τη σύντροφό του, Σάρα Κόνερ, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, όπου τον ακολουθούν 16,6 χιλιάδες χρήστες.

«Αγάπη για πάντα! Ευτυχισμένη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου με την Βαλεντίνα μου, μία όμορφη γυναίκα,με την οποία συναντήθηκα σε ένα app dating (δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω σε εφαρμογές γνωριμιών) μία γυναίκα με την οποία έχω ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του πλανήτη, μία γυναίκα που θαυμάζω και αγαπώ σαν τρελός! Happy Valentines’s day, μωρό μου, σ’ αγαπώ!», έγραψε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Στην ίδια ανάρτηση, η σύντροφός του απαντά: «Ομορφέ μου, ήταν ένα μοιραίο… χτύπημα! Σ’ αγαπώ και είμαι τόσο χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτήν την περιπέτεια μαζί σου!».

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος το 2012 πήρε διαζύγιο από την Αντωνία Βεντούρη με την οποία ήταν παντρεμένος ένα χρόνο και μετά από κάποιες σύντομες σχέσεις γνώρισε τη Σάρα Κόνερ. Το 2016 ο ηθοποιός και η Αμερικανίδα celebrity hair colourist έκαναν σχέση, μεσολάβησε ένα διάστημα λίγων μηνών που έμειναν μακριά αλλά από το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς είναι ξανά μαζί και μάλιστα καλύτερα από ποτέ, αφού αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στο Μπέβερλι Χιλς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ