Χρήστος Βαλαβανίδης: Συγχωρώ Φιλιππίδη και Κιμούλη που έχουν κακοπέσει – Ήταν ανοησίες της στιγμής

Επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο “Μικρό Άνεσις” έκανε ο Χρήστος Βαλαβανίδης.

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής μιλώντας στους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στην σοβαρή περιπέτεια της υγείας του λέγοντας πως ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον θάνατο ενώ εμφανίστηκε με διάθεση συγχώρεσης προς τους συναδέλφους του, Πέτρο Φιλιππίδη και Γιώργο Κιμούλη.

«O μεγαλύτερός μου φόβος είναι ο θάνατος. Το να αλλοιωθεί κανείς και να εξαρτάσαι από άλλους πριν από τον θάνατο. Έφτασα κοντά στον θάνατο, χτύπησα κανονικά την πόρτα με το εγκεφαλικό και μου λέει ο Άγιος Πέτρος, “κύριε Βαλαβανίδη δεν είναι η ώρα σας, σας παρακαλώ να πηγαίνετε”» δήλωσε.

«Θυμάμαι ότι έχασα τον κόσμο, βρέθηκε ένας καλός άνθρωπος που λέγεται Κώστας Σπυρόπουλος ο οποίος με βούτηξε, με έβαλε στο αυτοκίνητο και με πήγε στο νοσοκομείο. Μου έσωσε τη ζωή. Χρωστάω τη ζωή μου στον Κώστα Σπυρόπουλο» σημείωσε ο Χρήστος Βαλαβανίδης.

«Από τις πρεμιέρες μου δεν θέλω να λείπει ποτέ η γυναίκα μου, η Ασπασία Κράλλη. Απολύτως μου λέει την γνώμη της, ευτυχώς ή δυστυχώς. Παλιά ήμουν πολύ οξύθυμος και δεν το άντεχε, αλλά με νευρίαζε να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου» πρόσθεσε ο Χρήστος Βαλαβανίδης στις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

«Μισώ και σιχαίνομαι την τσιγκουνιά και την μιζέρια πάρα πολύ! Όταν έβλεπα αυτά τα πράγματα σε έναν θίασο έβριζα και έκανα λεκτική επίθεση. Ίσως να έχω κατηγορηθεί για αυτό και από συναδέλφους μου αλλά δεν με ενδιαφέρει. Προσωπικά συγχωρώ και πολύ συχνά. Για να μην σας πω παραδείγματα που θα συγχωρούσα και τους συναδέλφους μου που έχουν κακοπέσει τον τελευταίο καιρό. Τον Πέτρο, τον Γιώργο. Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά τους συγχωρώ για αυτά που έχουν κάνει γιατί ξέρω ότι ήταν ανόητα πράγματα. Ανοησίες της στιγμής» είπε τέλος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ