Χρήστος Μάστορας: Το “αντίο” στον Mad Clip με μια συγκλονιστική ανάρτηση

Το δικό του “αντίο” στον Mad Clip που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη είπε ο Χρήστος Μάστορας, με μία συγκλονιστική ανάρτηση στα social media.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος “Μέλισσες” έγραψε χαρακτηριστικά:

“Το νήμα μιας ζωής στα όρια, κόπηκε και αναρωτιέσαι πόσο εύκολα θα μπορούσες να είσαι εσύ πίσω από αυτό το τιμόνι… πολύ εύκολα είναι η απάντηση… Φεύγοντας έτσι και υπενθυμίζοντας μου ποσό κακός συνδυασμός είναι το αλκοόλ με το τιμόνι είναι σαν να μου ρίχνεις μια σφαλιάρα να συνέλθω από κακό μεθύσι… Ξενερώνω αλλά ζαλίζομαι ακόμα… Δεν μπορώ να ξεχωρίσω την αλήθεια από την παράνοια…
Η φωνή σου θα παίζει για πάντα δυνατά από αυτοκίνητα στις γειτονιές. Ελπίζω μαζί με την ευφορία και την αδρεναλίνη που μας προσφέρει να αποτελεί μια υπενθύμιση και μια προειδοποίηση για όλους μας…
Όσες φορές τα είπαμε ήσουν με το χαμόγελο στα χείλη και με αέρα νικητή! Rest in peace Mad Clip“.

Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα στο Instagram για τον Mad Clip

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Mastoras (@xmastoras)

Το νήμα της ζωής του Mad Clip κόπηκε απότομα τα ξημερώματα της Πέμπτης σε τροχαίο δυστύχημα στη Βουλιαγμένη. Ο δημοφιλής τράπερ επέστρεφε από γάμο φιλικού ζευγαριού όταν έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε και “καρφώθηκε” σε κολώνα. Η τραγική είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και στους θαυμαστές του.

Mad Clip: Χιλιάδες άτομα τη νύχτα στο σημείο που σκοτώθηκε

Το βράδυ της Παρασκευής, χιλιάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος, εκεί που κόπηκε το νήμα της ζωής του αγαπημένου τους καλλιτέχνη.

mad clip

 

Σύμφωνα με το MEGA, περίπου 2.000 άτομα βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος για να αφήσουν ένα λουλούδι, ένα κεράκι, ενώ άλλοι άφηναν το μπουκάλι της μπύρας τους ή κάποιο σημείωμα. Με αυτόν τον τρόπο είπαν το δικό τους τελευταίο “αντίο” στον τράπερ. Για κάποιο διάστημα διακόπηκε και η κυκλοφορία στη λεωφόρο.

Κατέθεσε ο οδηγός του Audi

Σημειώνεται τέλος ότι στην αστυνομία εμφανίστηκε αυτοβούλως ο οδηγός του Audi που αναζητούσαν οι αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε εμπλοκή στο δυστύχημα.

Ο ίδιος κατέθεσε ότι επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση με τη σύντροφό του και πως κράτησε απόσταση ασφαλείας από το αυτοκίνητο του Mad Clip για να μην δημιουργήσει πρόβλημα. Μετά την κατάθεσή του αφέθηκε ελεύθερος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ