Χρήστος Χολίδης: Τι απαντά στις φήμες ότι έφαγε χαστούκι από την Άντζελα Δημητρίου – ΒΙΝΤΕΟ

Στο «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Χρήστος Χολίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη διάλυση του σχήματος στη Θεσσαλονίκη λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα και διέψευσε ότι τσακώθηκε και έφαγε χαστούκι από την Άντζελα Δημητρίου.

«Στα 17 χρόνια που είμαι τραγουδιστής δεν μου έχει ξανατύχει αυτό το πράγμα, να σταματήσει μαγαζί πέντε ώρες πριν την πρεμιέρα. Αυτό που με πείραξε πιο πολύ από όλα είναι ότι χρεώθηκα εγώ όλο το “έργο”, ότι μάλωσα με την Άντζελα κι έφαγα χαστούκι. Μετά ανακοινώθηκε στον Γιώργο Γιαννιά, όχι σε εμένα, ότι δεν θα γίνει το σχήμα, το πρώτο που γράφτηκε ήταν ότι εγώ έφαγα χαστούκι από την Άντζελα και ότι μάλωσα με την Άντζελα… Με ενόχλησε αφάνταστα ότι χρεώθηκα εγώ το κλείσιμο του μαγαζιού και βγήκαν κι έλεγαν στα πάνελ, επειδή πήγα στην Δέσποινα Βανδή να διασκεδάσω, ότι εγώ άφησα άνεργους στη Θεσσαλονίκη και διασκέδαζα. Οπότε, με πήραν τηλέφωνο οι γονείς μου και μου έλεγαν “τι έκανες ρε; Πήγες και μάλωσες κι έμεινε ο κόσμος χωρίς δουλειά;”. Αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε εμένα, να με πάρουν οι γονείς μου και να μου πουν μάλωσες εσύ και έμειναν οι άλλοι απλήρωτοι. Με ενόχλησε που το χρεώθηκα εγώ. Ο επιχειρηματίας αποφασίζει. Δεν μάλωσα ποτέ με την Άντζελα, δεν έφαγα κανένα χαστούκι. Οι καριέρες δεν χτίζονται με χαστούκια και κλωτσιές. Δεν συνέβη ποτέ, είναι αστεία όλα αυτά », είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Χολίδης.

«Δεν με πειράζει να σταματήσω αυτό που κάνω. Δεν θα πουλήσω την ψυχή μου για δίσκους, για λεφτά και επιτυχίες», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ