Χριστίνα Τσάφου: “Ο παππούς μου ήταν βάρβαρος – Τον φοβόντουσαν όλοι”

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Χριστίνα Τσάφου. Η γνωστή ηθοποιός στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά της βιώματα και την οικογένειά της.

Η Χριστίνα Τσάφου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής “Στούντιο 4” την Δευτέρα και “άνοιξε” την καρδιά της όσον αφορά στους γονείς και τον παππού της, με τα λόγια της να συγκινούν.

“Ήταν σκληρός πατέρας. Το “σ’ αγαπώ” δεν το έλεγε, δεν το άκουσα ποτέ. Ούτε το όνομά μου δεν έλεγε εύκολα. Δεν με αποκαλούσε κάπως, απέφευγε. Ούτε την μητέρα του την έλεγε “μητέρα”, την έλεγε “καλέ”. Ήταν ένας άνθρωπος που μεγάλωσε δύσκολα, που έχασε το πόδι του από σφαίρα σε ηλικία 19 ετών, είχε σκληρή ζωή. Ενώ ήταν “παλίκαρος”, με τα ωδεία του και με τις ξένες γλώσσες του. Εγώ του είπα “σ’ αγαπώ” στα τελευταία χρόνια του”, είπε η Χριστίνα Τσάφου.

Η γνωστή ηθοποιός σημείωσε πως η μητέρα της τής έλεγε “σ’ αγαπώ”, ενώ συμφώνησε με τους παρουσιαστές ότι πολλοί άνθρωποι εκείνης της εποχής δεν έδειχναν τα συναισθήματά τους.

“Ανησυχούσε για μένα, με καμάρωνε. Όταν του είπα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός μου έφερε βιβλία, αν και δεν ήξερε. Δεν μου έχει αφήσει παράπονο, γιατί τον καταλαβαίνω. Ο πατέρας του ήταν τόσο σκληρός μαζί του. Είχαν ιδεολογικές διαφορές. Ο παππούς μου ήταν φασίστας και ο πατέρας μου αριστερός. Ανακατεύτηκε με όλα αυτά και έτσι έχασε το πόδι του. Όταν αναγνωρίστηκε η αντίσταση, του δώσανε και τιμητική σύνταξη. Ήταν η ηθική ικανοποίηση μετά από όλα αυτά. Ο παππούς μου ήταν βάρβαρος άνθρωπος. Φώναζε, τρόμαζες, τον φοβόντουσαν όλοι. Η γιαγιά μου ήταν άγια”, ανέφερε σχετικά με τον πατέρα και τον παππού της.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Χριστίνα Τσάφου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ