Χριστίνα Παππά: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της – “Έτρωγα το ξύλο της αρκούδας”

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε η Χριστίνα Παππά η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την καταπίεση στα παιδικά της χρόνια από τους αυστηρούς γονείς της και το ισχυρό δέσιμο που έχει με τον γιο της, τον οποίο απέκτησε όταν ήταν 16 ετών.

«Δεν ήταν όλα ρόδινα στη ζωή μου. Μπορεί να με βλέπουν πάντα χαρούμενη και χαμογελαστή αλλά δεν είναι όλα ρόδινα, ο καθένας κουβαλάει τον δικό του σταυρό” είπε η ηθοποιός και επιχειρηματίας. “Έγινα μαμά πολύ μικρή, στα 16 μου χρόνια. Πάντα μου άρεσαν τα παιδιά αλλά έγινα μαμά τόσο νωρίς γιατί από το σπίτι μου ήμουν πολύ καταπιεσμένη. Έτρωγα το ξύλο της αρκούδας. Αν αργούσα να γυρίσω από το κολυμβητήριο με περίμεναν… Δεν πήγαινα εκδρομές, δε με άφηναν, δεν έβγαινα…” εξήγησε η Χριστίνα Παππά.

Κάπως έτσι θεώρησε τον πρώτο της έρωτα ως… σωτήρα και έφυγε από το σπίτι της. “Θεώρησα επομένως ότι αυτός ο πρώτος μου έρωτας ήταν και ένας τρόπος να γλιτώσω… Η μαμά έδινε ξυλιές… Ο μπαμπάς έκανε κάτι που έγραψε πολύ άσχημα μέσα μου. Για τιμωρία μια μέρα με κούρεψε. Το κρατάω ακόμα μέσα μου και με στενοχωρεί”.

“Όταν έμεινα έγκυος είχα ήδη φύγει από το σπίτι, με είχε ήδη κλέψει ο τότε σύζυγός μου. Όταν είσαι ένα παιδάκι που δεν έχει τη σωστή καθοδήγηση θεωρείς ότι ο πρώτος αυτός έρωτας είναι ο άντρας της ζωής σου” υποστήριξε η Χριστίνα Παππά.

“Τότε μου λέγανε όλοι να μην κρατήσω το παιδί. Ευτυχώς δεν τους άκουσα. Είναι ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Δε μετανιώνω ούτε μια μέρα. Είναι η ζωή μου όλη» τόνισε. “Ο πρώην άντρας μου, ο μπαμπάς του Δημήτρη ήταν 3.5 χρόνια μεγαλύτερός μου. Ο Δημήτρης ξέρει τον μπαμπά του αλλά ουσιαστικά τον μεγάλωσα μόνη μου…”

 

Χριστίνα Παππά: Ο δεύτερος γάμος και το διαζύγιο

Η Χριστίνα Παππά αναφέρθηκε και στον δεύτερο γάμο της και τον λόγο που οδηγήθηκαν στο διαζύγιο.

“Μέχρι που αποφάσισα να παντρευτώ ξανά δεν είχε μπει άντρας μέσα στο σπίτι. Ότι έκανα, επειδή ήμουν και μικρή σε ηλικία, ήταν έξω από το σπίτι…” σημείωσε η ηθοποιός.

“Ο Δημήτρης ήταν επτά ετών όταν παντρεύτηκα. Του εξήγησα με πολύ συζήτηση… Ο τότε σύζυγός μου ήταν πολύ καλός. Από κάποιο σημείο και μετά επειδή δεν καταφέραμε να κάνουμε παιδί μαζί, υπήρξε μια κόντρα γιατί έδινα τα πάντα στον Δημήτρη. Υπήρξε ένας ανταγωνισμός παιδιού – συζύγου και σαν μάνα προφανώς έβαλα πιο πάνω το παιδί μου” ανέφερε η Χριστίνα Παππά.

Χριστίνα Παππά

Τέλος, η ηθοποιός μίλησε και για το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει με τον γιο της καθώς είναι υπερπροστατευτική μαζί του αλλά και αυστηρή ενώ προσπαθεί να μην παρεμβαίνει στις σχέσεις του αν και όπως παραδέχτηκε δεν τα καταφέρνει πάντα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ